Etiketter med tryck

Behöver du snygga, designade etiketter med ditt varumärkes logga eller budskap? Att bjuda på flaskor av företagets egna drycker på mässor, konferenser eller events är ett uppskattat inslag. Vi hjälper dig att hitta rätt etiketter för ditt företag.

Etiketter med eget tryck: En ovärderlig tillgång för ditt företag

Det finns många sätt att stärka varumärkesidentiteten på och etiketter med eget tryck är en av dem. Använda rätt, kan de bidra till att skapa ett bestående intryck och hjälpa ditt företag att sticka ut från mängden.

Förståelse för etiketter med eget tryck

Etiketter med eget tryck kommer i olika former, storlekar och färgalternativ. De kan användas på allt från produkter till paket, vilket gör dem otroligt mångsidiga. Medan traditionella rektangulära eller kvadratiska etiketter fortfarande är populära, har andra former som runda blivit mer framträdande nyligen.

En viktig aspekt av etiketter med eget tryck är deras självhäftande egenskaper. Självhäftande innebär helt enkelt att de klistras fast vid ytan utan behov av ytterligare lim eller tejp. Detta gör dem lätta att applicera och säkerställer även att de sitter ordentligt fast på den valda ytan.

Vilken roll spelar formen?

När det gäller design är det inte bara färgerna eller texten som spelar roll - formen på din etikett kan också ha en stor inverkan. Till exempel kan runda etiketter ge ett mjukare, mer välkomnande intryck än sina mer kantiga motsvarigheter.

Runda självhäftande etiketter med eget tryck kan vara ett utmärkt val för att skapa en stark visuell effekt. De är särskilt effektiva när de används på produkter med rundade ytor, men kan också fungera bra på platta ytor.

Användning av självhäftande etiketter

Självhäftande egenskaper gör etiketterna otroligt lättanvända. Oavsett om du applicerar dem för hand eller använder en maskin, går processen snabbt och smidigt. Självhäftande etiketter har dessutom den fördelen att de inte kräver något extra lim eller tejp, vilket minimerar röran och sparar tid.

Ett annat område där självhäftande kommer till sin rätt är vid märkning av varor. Eftersom de fäster väl mot olika materialtyper, från papper till plast, kan du använda dem för att tydligt identifiera produkter och se till att all nödvändig information finns lättillgänglig.

Att tänka på vid beställning av etiketter med eget tryck

När du överväger att beställa etiketter med eget tryck bör du ha klart för dig vad ditt mål är: Vill du höja din produktprofil? Förbättra organiseringen i lagret? Eller kanske bara ge dina paket det lilla extra?

Oavsett syfte bör designprocessen involvera noggrann planering - allt från val av form (kanske runda?) till färgval och textlayout ska noggrant övervägas. Kom ihåg att dina etiketter representerar ditt varumärke, så det är viktigt att de speglar din företagsidentitet på bästa möjliga sätt.

Etiketter med eget tryck kan vara en ovärderlig tillgång för alla typer av företag. Oavsett om du väljer runda eller rektangulära, självhäftande etiketter ger dig möjlighet att skapa något unikt och minnesvärt som hjälper till att stärka ditt varumärke och öka din synlighet i marknaden.

Etiketter

Antal produkter: 2

Sortera på:
Flasketiketter på rulle - Liggande
Flasketiketter med eget tryck på rulle. Bjud dina kunder på en flaska rött eller riktigt god öl med ditt företags logotype eller ditt budskap på. Coolare än så går det nog inte att bli.
fr. 1,83 kr
exkl. moms
Flasketiketter på rulle - Stående
Flasketiketter med eget tryck på rulle. Bjud dina kunder på en flaska rött eller riktigt god öl med ditt företags logotype eller ditt budskap på. Coolare än så går det nog inte att bli.
fr. 1,83 kr
exkl. moms

Profilera dina flaskor

Har du kokat saft, bryggt öl, blandat ihop en glögg eller ordnat företagets alldeles egna vin? Då behöver du snygga, egendesignade etiketter med ditt varumärkes logga eller budskap. Att kunna bjuda på flaskor av företagets egna drycker på mässor, konferenser eller events är ett uppskattat inslag. Det är dessutom en garanterad ögonöppnare och konversationsstartare samt en trevlig giveaway till kunder och samarbetspartners.

Flasketiketter gör skillnad

Inom vinvärlden har undersökningar visat att en snygg etikett säljer mer än en tråkig och ful. Om det var därför egyptierna började smycka sina vinkrus med vackert målade etiketter redan på 1300-talet före Kristus låter vi vara osagt. Men man kommer inte ifrån att det är något visst med en riktigt välgjord och tilltalande etikett. Har ditt företag ordnat med flaskor med er alldeles egna dryck så vore det dumt att inte lägga lite extra krut på etiketten. Behöver ni hjälp med layout och formgivning eller bara vill bolla lite idéer så finns vi tillhands.