Mjukomslag

De flesta magasin eller produktkataloger är producerade med så kallade “softcovers” som egentligen bara innebär att omslaget är “mjuk” (jämför en bok som har ett hårt omslag).
Mjukomslag

Antal produkter: 2

Sortera på:
Tidning / Magasin
Vi trycker magasin och tidningar till företag och föreningar. Vi är ett tryckeri som kan trycka både små och stora upplagor. Just denna produkt har inget pris i produkten utan du får göra en förfrågan till oss så räknar vi ut ett pris till dig.
fr. 0,00 kr
exkl. moms
Katalog
Tryck din katalog hos oss på PRINTER. Vi startade som ett företag specialiserat på katalogtryck och producerar flera kataloger i veckan till ledande varumärken i Sverige. Vi hjälper allt från modeföretag, möbelföretag till studentkårer med tryck och vägledning. Vi trycker allt från 100 ex och upp till ca 50 000 ex och gör diverse folieringar, lacker och andra efterbehandlingar. Kataloger offereras individuellt så kontakta oss kring din produktion så hjälper vid dig med goda råd, en trygg process och allt till ett bra pris. Vill du ha hjälp att skicka ut katalogen med posten? Det fixar vi.
fr. 0,00 kr
exkl. moms