Post-It-lappar med tryck

Våra sticky notes kan ni välja att pryda med ett motiv som passar er och som på ett bra sätt framhäver er professionalism och företagsprofil.
Post-It-lappar

Antal produkter: 9

Sortera på:
Notisblock - Enkel
Detta notisblock med önskat tryck på är en klockren giveaway som går hem alla dagar i veckan.
fr. 17,10 kr
exkl. moms
Notisblock - Big Pack
Det här notisblock innehåller ungefär 1600 notislappar.
fr. 43,60 kr
exkl. moms
Notisblock - Linjal
Snyggt notisblock med inbyggd linjal. Perfekt för att sätta ditt unika tryck på!
fr. 6,80 kr
exkl. moms
Notisblock - Expanderbar
Ett expanderbart notisblock med plats för ditt tryck! Har bl.a. notislappar, ett anteckningsblock, en linjal och en bläckpenna. En av många klockrena reklamprodukter i vårt breda sortiment.
fr. 34,20 kr
exkl. moms
Notisblock - Visitkort
Detta notisblock finns i fyra olika färger och innehåller 150 notislappar och ett elastiskt band för ordentlig förslutning.
fr. 6,10 kr
exkl. moms
Eko
Notisblock - Eko
Detta snygga och miljövänliga notisblock finns i fem olika färger och kan tryckas på i upp till fyra färger.
fr. 21,10 kr
exkl. moms
Deluxe Accent - Notisblockset  Bullet
Notisblockset med notislappar i flera olika färger. Utmärkt reklambärare för ditt varumärke!
fr. 7,30 kr
exkl. moms
Notisbok - Eko
En riktigt snygg och praktisk notisbok som finns i flera olika färger! En rolig och användbar giveaway!
fr. 14,20 kr
exkl. moms
Notisblock - Hål
Ett unikt notisblock med en riktigt snygg design och 100 st notislappar i olika färger.
fr. 2,20 kr
exkl. moms

Ett stort utbud av Post-It-lappar med eget tryck

Post-It-lappar med tryck kommer i många olika varianter, vilket gör det väldigt lätt för er som vill beställa sådana. Hos oss kan ni hitta expanderbara askar som innehåller lappar i olika storlekar och färger. Post-It-lappar med tryck i olika färger är bland annat bra att ha när ni vill använda dem för att sortera i kompendier, böcker eller av någon annan anledning kunna färgmarkera vissa sidor. Post-It-lappar i askar är också trevliga att ha på kontorsplatsen eftersom de inte tar någon större plats, utan helt enkelt finns tillgängliga när man behöver dem.

Miljövänliga notisblock med tryck

För oss på Printer har det alltid varit en självklarhet att ha ett sortiment som består av produkter för olika slags företag. Som experter på marknadsföring och profilprodukter månar vi därför om att även ha miljövänliga produkter i vårt utbud. Vill ni som företag stärka er miljömedvetna profil kan ni med fördel välja att beställa Post-It-lappar med tryck som är tillverkade av återvunnet material. Den här typen av Post-It med tryck lämpar sig speciellt bra för kontorsmiljöer där man vill minska på mängden onödig förbrukning av naturresurser.

Vi hjälper er att utforma notisblock med eget tryck

Eftersom Post-It med tryck kan användas för så pass många saker finns vi på Printer beredda att stå till tjänst när ni ska välja vilka produkter ni ska beställa. Oberoende av om ni jobbar på ett kontor, en konferensanläggning eller om du som egenföretagare vill investera i snygga profilprodukter kan vi komma med tips och råd om hur ni ska resonera. När ni beställer Post-It med tryck från oss kan ni välja att pryda produkterna med er logga, ett speciellt budskap eller ert företagsnamn, och därefter kommer ett av alla de tryckerier som är anslutna till oss se till att motivet blir exakt som ni vill ha det. Beroende på vilket material produkten är tillverkad i väljs den tryckmetod som är bäst lämpad.