Ballonger med tryck

När det gäller att skapa en festlig atmosfär eller sprida ett företags varumärke, är få saker så effektiva som tryckta ballonger. Med deras iögonfallande design och mångsidiga användning, erbjuder de både roliga och praktiska lösningar för alla typer av evenemang. Från företagsevent till produktlanseringar, mässor till kampanjer - reklamballonger kan ge ditt varumärke den extra uppmärksamheten det behöver.

Ballonger med tryck: Fånga uppmärksamhet på rätt sätt

En av huvudanledningarna till att välja ballonger med tryck som en del av din marknadsföring är deras förmåga att fånga människors uppmärksamhet. De stora färgglada ytor de erbjuder gör dem perfekta för att visa upp ditt varumärke eller budskap på ett tydligt och synligt sätt. Oavsett om du väljer att placera dem vid ingången till ditt event, hänga dem över din monter på en mässa eller dela ut dem under en kampanj - kommer de säkerligen dra blickar mot sig.

Reklamballonger vi producerar kommer i olika storlekar och former vilket ger dig möjlighet att verkligen anpassa din beställning efter dina specifika behov. Vill du ha något stort som verkligen gör ett intryck? Våra stora ballonger med tryck kan vara precis det du letar efter.

Reklamballonger: Ett kostnadseffektivt alternativ

En annan fördel med att använda reklamballonger i din marknadsföring är deras kostnadseffektivitet. Jämfört med andra former av marknadsföringsmaterial, såsom banderoller eller skyltar, kan ballonger ofta erbjuda samma nivå av synlighet till en bråkdel av priset.

Dessutom är de lätta att transportera och installera vilket gör dem till ett utmärkt val för mobila evenemang eller kampanjer där snabb montering och nedmontering krävs. Oavsett om du planerar en lokal gatukampanj eller ett stort nationellt event - våra reklamballonger kommer definitivt leverera resultat utan att spränga budgeten.

Stora Ballonger: För maximal påverkan

Ibland vill man verkligen göra ett stort intryck och då passar våra stora ballonger perfekt. Med sina imponerande dimensioner blir de omedelbart en fokuspunkt vid alla typer av evenemang. Dessa reklamballonger ger dig möjlighet att visa upp ditt varumärke på ett mycket effektfullt sätt.

Att välja rätt storlek på dina ballonger baserat på typen av evenemang och den plats där det äger rum, kan vara avgörande för att maximera effekten av din marknadsföring. Oavsett om du väljer små, medelstora eller stora ballonger - kommer vårt team på Printer att kunna vägleda dig genom processen och se till att ditt varumärke får den exponering det förtjänar.

Oavsett vilken typ av event du planerar, kan tryckta ballonger erbjuda ett kostnadseffektivt och högeffektivt sätt att sprida ditt budskap. Med möjligheten att anpassa designen efter dina specifika behov och målgrupp, samt ett brett utbud av storlekar inklusive stora reklamballonger, finns det ingen gräns för hur dessa fantastiska produkter kan hjälpa till i din marknadsföringsstrategi.

Kom ihåg: Det är inte bara barn som älskar ballonger - alla dras mot dem! Så oavsett vem din målgrupp är, kan vi garantera att våra ballonger med tryck kommer att ge positiva resultat. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig ta ditt varumärke till nya höjder med hjälp av våra reklamballonger.

Ballonger

Antal produkter: 13

Sortera på:
Ballonger - Pastell
Ballonger med tryck är en effektiv och rolig reklambärare.
fr. 1,47 kr
exkl. moms
Ballongpump - Elektrisk
Gör dina lungor en tjänst och låt vår elektriska pump blåsa upp ballongerna istället. Perfekt om det ska blåsas upp en större mängd ballonger.
fr. 1 359,75 kr
exkl. moms
Ballonger - Metallic
Läckra ballonger med metallicfärg är en effektiv och rolig reklambärare.
fr. 1,68 kr
exkl. moms
Ballonger - Stora - Pastell
Ballonger med tryck är en effektiv och rolig reklambärare.
fr. 1,79 kr
exkl. moms
Ballonger - Hjärta - Pastell
Ballonger med tryck är en effektiv och rolig reklambärare. Vill du sprida kärlek kan du med fördel välja en hjärtformad ballong!
fr. 2,00 kr
exkl. moms
Ballonger - Crystal
Ballonger med glansig yta som du kan trycka ditt budskap på i upp till fyra färger. Ballongen finns i flera olika färger.
fr. 1,68 kr
exkl. moms
Ballonger - Stora - Crystal
Ballonger med glansig yta som du kan trycka ditt budskap på i upp till fyra färger. Ballongen finns i flera olika färger.
fr. 2,00 kr
exkl. moms
Ballonger - Stora - Metallic
Läckra ballonger med metallicfärg är en effektiv och rolig reklambärare.
fr. 2,00 kr
exkl. moms
Ballonger - CMYK-tryck
Ballonger med digitaltryck, passar perfekt om du söker en ballong som du kan trycka mer än bara en logga eller budskap på.
fr. 2,10 kr
exkl. moms
Ballonger - Stora - CMYK-tryck
Ballonger med digitaltryck, passar perfekt om du söker en ballong som du kan trycka mer än bara en logga eller budskap på.
fr. 2,31 kr
exkl. moms
Ballongpump - Handpump
En enkel handpump för uppblåsning av ballonger. Det går betydligt mycket snabbare med en pump istället för att blåsa upp ballongerna själv. Sparar både tid och kraft.
fr. 72,45 kr
exkl. moms
Ballongpinne - Plast
Ska du dela ut balonger på ett event eller mässa så rekomenderar vi starkt att fästa dem på ballongpinnar. Enkelt och ger en bra exponering av dina ballonger!
fr. 1,68 kr
exkl. moms
Ballongställ - Ballongträd
Ställ upp ett härligt ballongträd på mässan eller i butiken. Det ger ett trevligt intryck och är ett bra sätt att sprida ditt företags logotype eller budskap.
fr. 366,45 kr
exkl. moms

Reklamballonger är utmärkta giveaways på mässor

Att det är något speciellt med ballonger med tryck skriver antagligen de flesta under på, och att därför använda sig av ballonger med logo på en mässa är ett utmärkt sätt att locka till sig fler besökare till ens monter. För att göra det extra enkelt för er har vi också ballongträd i vårt utbud, alltså en ställning där ni kan fästa era ballonger med eget tryck. Ställningen underlättar inte bara själva utdelningen av ballongerna, utan gör också att er monter eller utställningsplats får en färgklick som känns lockande.

Ballonger som passar er marknadsföring

När ni vänder er till oss för att beställa ballonger med namn, logo eller något annat motiv får ni tillgång till ett stort utbud av olika modeller. Vi vet att en lyckad marknadsföring kräver produkter som känns lämpade för just den verksamhet man bedriver, och därför har vi valt att både ha enkla, flerfärgade, stora och små ballonger för våra kunder att välja bland. Vilka ballonger med namntryck ni ska välja beror huvudsakligen på vilken bild ni vill ge av ert företag, och råder det minsta lilla osäkerhet kan vi naturligtvis hjälpa er i produktvalet.

Skräddarsy era ballonger med tryck

Gula, rosa, lila, vita, gröna eller blå? Oberoende av vilken färg ni vill ha på era ballonger med tryck kan ni hitta det ni letar efter hos oss, och detsamma gäller självklart även för glansiga och matta ytor. Själva trycket placeras ofta på mitten av ballongen, och görs naturligtvis med de senaste metoderna så att det ser snyggt ut även när ballongen är uppblåst. Vi kan också bistå med pumpar som gör det enklare för er att snabbt blåsa upp era ballonger med namntryck utan att ni behöver anstränga era lungor för mycket. Om ni istället för att använda snören önskar dela ut era ballonger med tryck på pinnar kan ni hitta sådana hos oss. Utöver att vi har klassiska ovala modeller kan vi också erbjuda roliga former på era ballonger med tryck, bland annat i form av trevliga hjärtan. Välkomna till oss när ni vill få hjälp att åstadkomma en lyckad företagsprofilering! Att tänka klimatsmart är alltid smart Alla våra ballonger är tillverkade av naturlatex som förmultnar om de skulle hamna i naturen. Folk runt om i världen börjar, som tur är, bli mer och mer medvetna om vårt ansvar för planeten vi står på. Därför är det viktigt för företag att hänga på, och tänka på vikten av att kunna erbjuda klimatsmarta alternativ.