Saccosäckar med tryck

Saccosäckar måste vara något av det absolut bästa som finns att sitta på. Låt dina gäster slå sig ned i en snygg och bekväm saccosäck med tryck - Sitt både snyggt och skönt!
Saccosäckar

Antal produkter: 10

Sortera på:
Saccosäck - Päron
Digitaltryckt, päronformad saccosäck av hög kvalité. Vår päronformade modell är en stående modell vilket gör den extra skön att sitta i. Är du på jakt efter den ultimata sittmöbeln till eventet, eller varför inte inreda och loungehörna på kontoret? Våran päronformade saccosäck finns i 17 olika färger och kan digitaltryckas över hela ytan.
fr. 2 295,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Triangel
Digitaltryckt, triangelformad saccosäck av hög kvalité. Vår triangelformade modell har som ett litet ryggstöd vilket gör den extra skön att sitta i. Är du på jakt efter den ultimata sittmöbeln till eventet, eller varför inte inreda och loungehörna på kontoret? Våran päronformade saccosäck finns i 17 olika färger och kan digitaltryckas över hela ytan.
fr. 2 295,00 kr
exkl. moms
Loungesoffa - Standard
Digitaltryckt loungesoffa som passar perfekt till sommareventet. Soffan trycks i fullfärg på alla sidor vilket gör att du kan designa ditt tryck precis som du vill!
fr. 2 195,00 kr
exkl. moms
Loungesoffa - Bred
Extra bred, digitaltryckt loungesoffa som passar perfekt till sommareventet. Soffan trycks i fullfärg på alla sidor vilket gör att du kan designa ditt tryck precis som du vill!
fr. 2 995,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Soft - Small
Digitaltryckt saccosäck 100 x 140 cm. Digitaltrycks över hela ytan, perfekt för dig som inte vill känna dig begränsad i din design. Ta chansen till att sätta din logga på den ultimata sittmöbeln. Perfekt på eventet eller varför inte i receptionen på kontoret?
fr. 1 595,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Soft - Medium
Digitaltryckt saccosäck 140 x 140 cm (standard). Digitaltrycks över hela ytan, perfekt för dig som inte vill känna dig begränsad i din design. Ta chansen till att sätta din logga på den ultimata sittmöbeln. Perfekt på eventet eller varför inte i receptionen på kontoret?
fr. 1 995,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Soft - Large
Digitaltryckt saccosäck 140 x 180 cm. Digitaltrycks över hela ytan, perfekt för dig som inte vill känna dig begränsad i din design. Ta chansen till att sätta din logga på den ultimata sittmöbeln. Perfekt på eventet eller varför inte i receptionen på kontoret?
fr. 2 495,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Tagg - Small
Saccosäck 100 x  140 cm med tryckt tagg Saccosäcken märks med en digitaltryck tagg/flagga, ett perfekt alternativ för dig som vill ha en enfärgad saccosäck men ändå exponera ditt varumärke diskret. Säcken finns i 17 olika färger att välja mellan. För dig som vill trycka på säcken finns våra digitaltryckta saccosäckar.  Passa på att köpa en den ultimata sittmöbeln till eventet eller varför inte i receptionen på kontoret?
fr. 1 495,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Tagg - Medium
Saccosäck 140 x 140 cm med tryckt tagg Saccosäcken märks med en digitaltryck tagg/flagga, ett perfekt alternativ för dig som vill ha en enfärgad saccosäck men ändå exponera ditt varumärke diskret. Säcken finns i 17 olika färger att välja mellan. För dig som vill trycka på säcken finns våra digitaltryckta saccosäckar.  Passa på att köpa en den ultimata sittmöbeln till eventet eller varför inte i receptionen på kontoret?
fr. 1 695,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Tagg - Large
Saccosäck 140 x  180 cm med tryckt tagg Saccosäcken märks med en digitaltryck tagg/flagga, ett perfekt alternativ för dig som vill ha en enfärgad saccosäck men ändå exponera ditt varumärke diskret. Säcken finns i 17 olika färger att välja mellan. För dig som vill trycka på säcken finns våra digitaltryckta saccosäckar.  Passa på att köpa en den ultimata sittmöbeln till eventet eller varför inte i receptionen på kontoret?
fr. 1 895,00 kr
exkl. moms

Stort utbud av saccosäckar

Hos oss på Printer hittar du ett stort utbud av saccosäckar. Välj mellan klassiska kuddformade saccosäckar, trekantiga, päronformade och loungesoffor. Vi har både modeller som kan digitaltryckas över hela ytan och billigare modeller som screentrycks på en sida. Oavsett vilken modell du väljer fylls våra säckar med EPS-pärlor som gör att de blir väldigt sköna att sitta i samtidigt som de håller länge.

Saccosäckar med tryck

Lägg till ditt företags logo eller budskap på våra saccosäckar med tryck och skapa en unik och personlig touch. Detta är en enkel och effektiv sätt att visa upp ditt varumärke och skilja dig från mängden.

Saccosäckar till event

Våra saccosäckar med tryck är den perfekta lösningen för företag som vill visa upp sin profil på ett bekvämt och praktiskt sätt. De är också utmärkta som gåvor till kunder och anställda på event och mässor. Beställ dina saccosäckar med tryck idag och gör ett märkesintryck som kommer att minnas!