Eventtält med tryck

Ett väl valt popup-tält med logga kan helt enkelt vara avgörande för att besökare ska hitta in till er under eventet. Tältet ska vara lätt att se, enkelt att ta sig in i och samtidigt skapa god upplevelse under eventet.
Eventtält med tryck

Antal produkter: 6

Sortera på:
Eventtält - Pop Up - 2 x 2
Ett mindre eventtält i pop up modell, perfekt när du inte har så mycket plats men ändå vill synas. Tältet kan konfigureras med olika vägger och trycks i din design.
fr. 5 995,00 kr
exkl. moms
Eventtält - Pop Up - 1,5 x 1,5
Ett mindre eventtält i pop up modell, perfekt när du inte har så mycket plats men ändå vill synas. Tältet kan konfigureras med olika vägger och trycks i din design.
fr. 4 995,00 kr
exkl. moms
Eventtält - Pop Up - 2 x 3
Ett mellanstort eventtält i pop up modell, perfekt när du ska vara med på ett utomhus event och vill synas ordentligt. Tältet kan konfigureras med olika vägger och trycks i din design.
fr. 6 995,00 kr
exkl. moms
Eventtält - Pop Up - 3 x 3
Ett mellanstort eventtält i pop up modell, perfekt när du ska vara med på ett utomhus event och vill synas ordentligt. Tältet kan konfigureras med olika vägger och trycks i din design.
fr. 7 895,00 kr
exkl. moms
Eventtält - Pop Up - 3 x 4,5
Ett större eventtält i pop up modell, perfekt när du ska vara med på ett utomhus event och vill synas ordentligt. Tältet kan konfigureras med olika vägger och trycks i din design.
fr. 9 895,00 kr
exkl. moms
Eventtält - Pop Up - 3 x 6
Ett stort eventtält i pop up modell, perfekt när du ska vara med på ett utomhus event och vill synas ordentligt. Tältet kan konfigureras med olika vägger och trycks i din design.
fr. 11 195,00 kr
exkl. moms

Utnyttja era ytor maximalt

Vi har eventtält med tryck som passar såväl utomhusevent som i mässhallar. Tältets väggar utgör en mycket stor reklamyta för era logotyper och budskap. Det innebär att ni kan få med detaljer som blir för plottriga på mindre profilprodukter eller helt enkelt kommunicera med besökarna i ett mycket större format för maximal effekt. Med digitaltryck kan ni använda hela ytan för tryck. Vill ni trycka ett motiv med stor detaljrikedom och många färger är digitaltryck den bästa metoden. Räkna med ett snyggt och tydligt resultat som verkligen hjälper er att synas i mässvimlet.

Popup-tält med tryck är en storsäljare

Den vanligaste typen av eventtält med tryck är popup-tält. En av de stora fördelarna med eventtält med tryck av popupmodell, förutom att de är väldigt prisvärda, är att ni inte behöver montera dem. De är gjorda för att vara extremt enkla att hantera och för att ha så få separata delar som möjligt för att inget ska kunna tappas bort. Aluminiumramen fälls ut i en enkel manöver och väggarna kan fästas utan verktyg och stegar. Ni kan alltså lägga tid på annat än att kämpa med att få ordning på er mässmonter innan besökarna börjat strömma till. Tälten är lika enkla att packa ihop och de förvaras och transporteras i en medföljande väska med praktiska bärhandtag. Ett eventtält med tryck av popupmodell har en kraftig och underhållsfri ram i aluminium som inte kan rosta och som är förvånansvärt lätt i förhållande till den goda hållfastheten. Takkonstruktionen är mycket stabil och tälten kan alltså användas många gånger.

Rätt reklamtält för rätt tillfälle

Vi kan erbjuda eventtält med tryck i många olika storlekar och utföranden. Från riktigt små eventtält till rymliga tält med en storlek på 6x3 meter. Den mest populära modellen av eventtält med tryck är popup-tält på 3x3 meter. Ett eventtält på 3x3 meter är prisvärt och tillräckligt stort för att ett mindre team ska hinna med många givande möten med potentiella kunder och samarbetspartners under ett event. Ett väl valt eventtält med tryck skapar förutsättningar för er att arbeta under former som passar för det ni vill åstadkomma. Det handlar inte bara om att ha ett snyggt tryck med ett tydligt budskap. Ni kan också välja hur väggarna ska vara utifrån om ni vill ha maximal genomströmning och exponering eller bästa möjliga förutsättningarna för mer intima samtal och förevisningar. Vad är ert mål med eventet? Välj ert eventtält med tryck utifrån det!

Uppblåsbara eventtält

Ett uppblåsbart eventtält är otroligt smidigt att transportera och ni kan komma i ordning med det på ett par minuter med hjälp av en luftpump. Tälten står sedan mycket stadigt tack vare förankringar som fungerar lika bra utomhus som inomhus. Våra uppblåsbara eventtält är tillverkade i flamsäkert material och är helt vattentäta. Precis som när det gäller våra popupmodeller kan ett uppblåsbart eventtält med tryck förses med text och bild över en stor yta. Även taket kan tryckas! Uppblåsbara tält förmedlar en öppen känsla och är lätta att känna igen och lägga märke till. Om ni vill ha ett eventtält med wow-effekt som samtidigt är extremt lätt att få på plats är en av våra uppblåsbara modeller ett bra val.

Eventtält med tryck är en viktig del av helheten

Ett välgjort tryck på ett eventtält etsar sig lätt fast i minnet på den som tagit del av ett positivt budskap under ett möte inne i tältet. Ett eventtält med tryck är alltså en viktig del av helheten när ni drar upp riktlinjerna för en lyckad mässa eller ett annat event. Matcha gärna tältets design med övriga profilprodukter som ni använder för att nå ut.

Vi hjälper er med beställningen av eventtält med tryck

Försök att utgå från hur ni kommer att arbeta inne i tältet när ni designar dess tryck. Ha inte viktig information precis där ni kommer att ha personal under eventet. Kontakta oss gärna om ni önskar hjälp med att ta en bra idé till ett eventtält med tryck som är färdigt att användas.