Vintillbehör med tryck

Alla våra exklusiva vintillbehör med tryck är speciellt utvalda för att ge ett lyxigt intryck och håller hög kvalitet. Vi trycker och graverar på utvalda vintillbehör som till exempel våra vinlådor, tjusiga flaskhängare i metall, fina trälådor för vinöppnare och mer. En gravering ger ett seriöst och elegant intryck av ditt företag.
Vintillbehör

Antal produkter: 7

Sortera på:
Vinset - Kompakt
Sätt ditt egna tryck på detta kompakta vinset. Tillverkas av trä och är perfekt att ge ut som en exklusiv reklampresent till kunder eller anställda!
fr. 170,42 kr
exkl. moms
Vinset - Schack
Det här vinsettet är perfekt för att dela på en flaska vin och spela en omgång schack. Perfekt för fredagsmyset!
fr. 158,87 kr
exkl. moms
Vinset - Enkel
Ett enkelt vinset med två smarta tillbehör: en korkskruv och en flaskpropp. En klockren giveaway för ditt varumärke!
fr. 57,86 kr
exkl. moms
Vinlåda för två flaskor - Plywood
Vinlåda som är perfekt för två flaskor av ett riktigt gott vin. En klockren giveaway med ditt tryck på!
fr. 97,02 kr
exkl. moms
Vinlåda - Plywood
Vinlåda av furuträ och plywood med plats för en vinflaska. En klockren giveaway med ditt tryck på!
fr. 49,98 kr
exkl. moms
Vinkylare 1,6 L - Rostfri
Sätt ditt unika tryck på denna vinkylare som rymmer 1,6 liter! Hinken är perfekt att fylla med is. Beställ med önskat tryck hos oss.
fr. 237,51 kr
exkl. moms
Vinkylare 4,5 L - Rosfri
Sätt ditt unika tryck på denna vinkylare som rymmer 4,5 liter! Hinken är perfekt att fylla med is. Beställ med önskat tryck hos oss.
fr. 258,41 kr
exkl. moms

Vintillbehör med gravyr

De flesta av våra vintillbehör är tillverkade i material som rostfritt stål, trä, metall eller glas som vi graverar då de inte går att trycka på. En gravyr håller så länge produkten håller vilket gör att ditt varumärke finns kvar under hela produktens livslängd. Vi erbjuder flera olika sorters vintillbehör i lite olika prisklasser så det ska passa för alla typer av företag, både för att köpa in till företaget men så klart även för att ge bort som företagspresenter till anställda och kunder. En sommarpresent eller julklapp till personalen kanske?