Verktygskit med tryck

Ett verktygsset kanske inte är det första man brukar tänka på när det ska ges bort något till anställda eller kunder. Men tänk själv vad praktiskt att ha ett verktygskit med de vanligaste och mest användbara verktygen i en och samma verktygslåda.
Verktygskit

Antal produkter: 3

Sortera på:
Verktygsset - Presentask
Detta verktygsset består av en ficklampa och en skruvmejsel. Beställ med önskat tryck!
fr. 53,00 kr
exkl. moms
Verktygslåda - Stilren
Det här verktygslådan är perfekt att sätta ditt unika tryck på. Den har en stilren design. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 136,10 kr
exkl. moms
Verktygsset med 25 delar - STAC  STAC
Ett stort verktygsset med 25 delar. Levereras i en presentförpackning.
fr. 155,60 kr
exkl. moms

Litet verktygsset

Ett litet verktygset får garanterat plats där du har den nära till hands, i ett skåp i hallen eller kanske i köket. Det är också smidigt att ha med sig i bilen ifall något skulle hända eller om du bara behöver ett måttband för att mäta något. I ett litet verktygsset ryms de allra mest nödvändiga verktygen som kan behövas för vardagsbruk.

Stort verktygsset

Att ge bort ett stort verktygsset är inte bara till fördel för den som får det i present utan även för företaget att sätta ett företagstryck på. Själva verktygslådan har en bra och stor yta för reklamtryck. I det större av våra verktygsset får det också plats fler verktyg och passar därmed även för byggfirmor och till hemmasnickare.

Verktygsset med bits

Litet och smidigt verktygsset som fyller en stor funktion! Ett bra verktygsset med bits och skruvmejsel borde alla ha hemma! Hur bra som helst att bara behöva ha en skruvmejsel som du byter toppen på beroende på hur skruvhuvudet ser ut.