Glas med eget tryck

Glas med tryck av er logo - kristallklara reklambärare. Om du vill göra glas med eget tryck och använda som profilprodukter finns vi på Printer beredda att stå till tjänst. Här hittar du vårt sortiment och du är alltid välkommen att kontakta oss för hjälp med din beställning.

Glas med tryck - Ett effektivt sätt att stärka ditt varumärke

Att använda glas med tryck som en del av din företagsidentitet kan vara ett smart och effektivt sätt att öka igenkänningen av ditt varumärke. Genom att ha din logotyp eller ett specifikt budskap tryckt på dina glas, skapar du en enhetlig och professionell image för ditt företag. Oavsett om det handlar om ölglas med tryck för företagets fredags AW, vinglas med tryck för de finare tillställningarna, eller whiskeyglas och dricksglas för vardagsbruk, så är möjligheterna många.

Fördelarna med tryck på glas

Det finns många fördelar med att beställa glas med eget tryck. För det första blir det en förlängning av ditt företags identitet. När kunder, anställda eller besökare ser din företagslogga på ett glas, förknippar de den direkt med ditt företag. Detta skapar inte bara en stark företagskultur internt, utan fungerar även som effektiv reklam utåt.

Vilka glas kan man trycka på?

I princip kan man trycka på alla sorters glas. Ölglas med tryck är mycket populärt, liksom vinglas med tryck. Men det går även bra att trycka på whiskeyglas och dricksglas. Det viktiga är att man har en tydlig och väldefinierad logotyp eller bild som ska tryckas på glaset. Oavsett om du vill ha din logo, företagslogga eller ett specifikt budskap tryckt på dina glas, så kan vi hjälpa till.

Hur går det till att beställa glas med tryck?

Att beställa glas med tryck är enkelt. Du börjar med att välja vilken typ av glas du vill ha - ölglas, vinglas, whiskeyglas eller dricksglas. Därefter väljer du vilken logotyp, text eller bild du vill ha tryckt på glaset. Slutligen anger du hur många glas du vill beställa och skickar in din förfrågan till oss. Vi tar sedan hand om resten och ser till att dina glas med tryck levereras till ditt företag i tid.

Glas med tryck som reklam

Glas med tryck fungerar utmärkt som reklam. Genom att använda glas med ditt företags namn, logotyp eller budskap, får du en ständig påminnelse om ditt varumärke. Detta kan vara särskilt effektivt på evenemang eller mässor där potentiella kunder kan se och använda glasen. Men även internt på företaget kan glas med tryck bidra till att stärka företagskulturen och skapa en stark gemenskap bland de anställda.

Företagstryck på glas - Ett smart val

Att välja att trycka sin företagslogga eller annat budskap på glas är ett smart och kostnadseffektivt sätt att stärka sitt varumärke. Det ger en professionell image, ökar igenkänningen av ditt varumärke och fungerar dessutom som effektiv reklam. Oavsett om du väljer att köpa ölglas med tryck, vinglas med tryck, whiskeyglas eller dricksglas, så kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Så, varför inte beställa glas med tryck?

Oavsett vilken typ av företag du driver, kan glas med tryck vara ett utmärkt sätt att stärka ditt varumärke och skapa en enhetlig och professionell image. Så varför inte ta steget och beställa dina egna glas med tryck idag? Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag.

Glas

Antal produkter: 10

Sortera på:
Ölglas - 400 ml färg Transparent
Lyxigt ölglas med tryck tillverkat i vacker kristall. Välj mellan tryck på glaset eller foten.
fr. 57,75 kr
exkl. moms
Ölglas - Plast färg Transparent
Ölglas med tryck i plast. Ett riktigt tåligt glas som fungerar utmärkt till de allra flesta tillfällena.
fr. 15,75 kr
exkl. moms
Rymligt ölglas - 570 ml färg Transparent
Ett riktigt stort ölglas med reklamtryck! Glaset rymmer hela 57 cl.
fr. 26,25 kr
exkl. moms
Dricksglas - Modernt färg Transparent
Modernt dricksglas med tryck i massivt glas. Användbart och mycket snyggt!
fr. 16,80 kr
exkl. moms
Allroundglas - 370 ml färg Transparent
Läckert allroundglas i massivt glas. Användbart och mycket snyggt glas!
fr. 24,15 kr
exkl. moms
Whiskyglas - 30 cl färg Transparent
Robust whiskyglas med stadig botten i massivt glas.
fr. 21,00 kr
exkl. moms
Dricksglas - Robust färg Transparent
Stort dricksglas som rymmer hela 31 cl. Tillverkad i massivt glas. Perfekt för tillfällen.
fr. 23,10 kr
exkl. moms
Dricksglas - 350 ml färg Transparent
Allroundglas som rymmer en 33 cl-burk, med stadig botten i massivt glas.
fr. 34,65 kr
exkl. moms
Ölglas - Elegant färg Transparent
Ett högt och elegant ölglas med tryck som rymmer 39 cl.
fr. 27,30 kr
exkl. moms
Dricksglas - Stilrent färg Transparent
Läckert barglas i massivt glas. Användbart och mycket snyggt glas!
fr. 18,90 kr
exkl. moms

Gör arbetsplatsen trevligare med glas med eget tryck

Väldigt många arbetsplatser har ett eget kök där de anställda kan avnjuta sin lunch eller slappna av under en paus. Om ni vill ha en enhetlig uppsättning porslin kan ni låta göra egna muggar och glas med tryck, som både skapar ordning i skåpen och dessutom kommer bidra till en känsla av gemenskap på arbetsplatsen. Hos oss hittar ni allt från enklare dricksglas i en stilren design till robusta glas som rymmer en större mängd dryck.

Snygga ölglas med tryck till serveringen

Ifall ni ofta bjuder kunder, anställda eller samarbetspartners på mat och dryck är dukningen viktig att planera och tänka på. Detsamma gäller självklart också om ni driver en bar, restaurang eller hotell och vill servera era kunder dryck i snygga glas med eget tryck. I vårt sortiment kan ni välja glas som passar er verksamhet, oavsett om ni vill ha mer exklusiva ölglas med tryck, traditionella stop eller eleganta vinglas. Hos oss hittar ni även snapsglas och whiskyglas med tryck, för att nämna några olika modeller. Oberoende av vilka behov ni har och vilken typ av glas ni behöver kan vi förse er med profilprodukter som hjälper er med er marknadsföring.

Slitstarka plastglas för mässor och events

När ni är representerade på mässor, ordnar evenemang eller tillställningar för er egen personal är det praktiskt att använda plastglas istället för riktiga glas. Slitstarka glas i plast som tål att diskas i maskin kan användas många gånger utan att trycket tappar färg eller flagnar. Alla tryckerier som är anslutna till oss väljer den tryckmetod som är bäst lämpad utifrån materialet och produkttyp, så att vi kan garantera att era glas med eget tryck håller högsta kvalitet, ger en knivskarp färgåtergivning och lämpar sig för just er verksamhet!