Västar med tryck

Västar med tryck kan vara ett effektivt sätt att stärka ditt företags varumärke och öka synligheten. I vårt sortiment finner du produktgrupper såsom softshellvästar, fleecevästar och vadderade västar.

Västar med ditt eget tryck i form av en logga eller budskap är snygga profilplagg som kommer till användning och syns. Bär den på vår och höst över en tröja eller varför inte som en värmare under jackan på vintern.

Västar med tryck - Ett effektivt sätt att synas

Som företag är det viktigt att ständigt arbeta för att öka sin synlighet och varumärkesmedvetenhet. Ett av de mest effektiva sätten att göra detta på är genom användning av västar med eget tryck. Dessa kan inte bara fungera som en del av personalens uniform, utan även som reklamprodukter eller giveaways vid olika evenemang.

Västar med tryck för företag

Att ha företagsloggan på kläder och andra produkter kan vara ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Det hjälper till att skapa igenkänning och lojalitet hos både nuvarande och potentiella kunder. Dessutom ger det ditt företag en professionell image.

Vårt utbud inkluderar både tunna västar samt tjockare modeller för de kallare månaderna, alla anpassade efter era specifika behov. Vi erbjuder högkvalitativa västar med tryck i Stockholm men levererar självklart över hela Sverige.

Skräddarsydda lösningar

Hos oss kan du beställa västar med eget tryck helt anpassat efter dina önskemål och behov – oavsett om du vill ha din logga, text eller bild på dem. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen när de väljer oss för sina reklamtrycksbehov.

Västar med brodyr

En annan stor fördel med våra västar är flexibiliteten i att välja brodyr eller tryck; du kan få nästan vilket budskap som helst tryckt på dem. Oavsett om det handlar om ditt företagsnamn, slogan eller något annat unikt budskap, kommer vi se till så ditt budskap framträder tydligt. Vi rekommenderar brodyr just för hållbarhet och att det ser lite lyxigare ut. Västar med brodyr är en svårslagen kombination.

Föreställ dig hur mycket exponering din logotyp skulle få om alla i teamet bar en jacka med er logo! Eller kanske ni ska delta i en mässa där besökarna får ta del av ert varumärke genom dessa praktiska gåvor?

Prisvärda alternativ

Vi vet också hur viktigt prisvärdhet är för många företag idag - ingen vill spendera mer än nödvändigt på sin marknadsföring. Detta är anledningen till varför vi strävar efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga utan kompromisser vad gäller kvalitet.

Oavsett om du köper billiga västar till hela personalstyrkan eller endast ett mindre antal premiumjackor för ledningsgruppen så har vi rätt produkt åt dig.

Genom åren har vi hjälpt otaliga organisationer från små startups till etablerade bolag runtomkring i landet; oavsett vilken typ av verksamhet man driver finns alltid ett behov av bra profilkläder!

Stötta miljön samtidigt

Inte nog med detta - hos oss ges även möjligheten att bidra positivt mot vår planet genom val av ekologiskt producerade material alternativ samt processmetoder som minimerar vår miljöpåverkan.

Vår expertis inom branschen gör det lättare än någonsin tidigare för dig som affären ägaren beställa precis vad ni behöver maximera ert brands potential – från designprocessen ända tills slutleveransen!

Tack vare vår lång erfarenhet inom branschen ser vi fram emot flertalet framtida projekt där fler svenska firmor tar steget full ut sprider sitt namn via dessa plagg – låt bli nästa dela vår historia!

Västar

Antal produkter: 55

Sortera på:
Eko
Printer tipsar
Patagonia Men's Better Sweater Vest
Mångsidig klassisk fleeceväst av återvunnen polyester. En bröstficka och två sidofickor med dragkedja. Bluesign®-certifierat material.

fr. 1 123,00 kr
Patagonia Men's Better Sweater Vest Patagonia
Eko
Vegan
Printer tipsar
Stanley & Stella Climber M
En stilren och tidsenlig klassisk vadderad herrväst. Väst är ett plagg som blivit allt trendigare och väldigt användbart. De insydda sidopanelerna gör att västen får en mer figurnära och smickrande passform. Tillgänglig i storlek S-3XL.

+3

+5

fr. 520,00 kr
Stanley & Stella Climber M Stanley/Stella
Lättvikts dunväst - Fairview - Dam Elevate
Lätt och nätt, men med flera funktioner. Bland annat vattenavisande.
fr. 962,54 kr
exkl. moms
Fjällräven Abisko Padded Vest W Fjällräven
Lätt och packbar väst perfekt för kyligare kvällar eller vandring. Två handfickor med dragkedja. Elastisk rem vid höft och ärmhål.
fr. 2 073,00 kr
exkl. moms
Eko
Patagonia Men’s Nano Puff Vest Patagonia
Packbar väst i egen ficka, perfekt att ta med sig. Bra som mellanlager, isolerar väl. Denna väst hindrar inte dina rörelser så den är utmärkt för en vandring eller cykeltur. Två handfickor med dragkedja.
fr. 1 593,00 kr
exkl. moms
Tee Jays crossover bodywarmer M Tee Jays
Sportig lättviktsväst med skräddarsydd passform.
fr. 1 092,00 kr
exkl. moms
Tee Jays crossover bodywarmer W Tee Jays
Trendsättande och luftig väst med skräddarsydd passform.
fr. 1 092,00 kr
exkl. moms
Tee Jays zepelin bodywarmer M Tee Jays
Cool väst med lätt formsydd passform.
fr. 1 023,00 kr
exkl. moms
Tee Jays zepelin bodywarmer W Tee Jays
Cool väst med lätt formsydd passform.
fr. 1 023,00 kr
exkl. moms
Tee Jays stretch fleece bodywarmer Unisex Tee Jays
Skräddarsydd väst i mjukt stretchfleecetyg. Håller dig varm under alla aktiviteter, perfekt som mellanlager eller funktionsjacka.
fr. 1 023,00 kr
exkl. moms
Tee Jays mountain fleece bodywarmer Unisex Tee Jays
Funktionell fleeceväst som passar både på jobbet och i naturen. Tjock polyesterfleece med förstärkt ripstop på axlarna. Västen är perfekt att för extra värme mellan säsonger.
fr. 1 077,00 kr
exkl. moms
Eko
Recycled Softshell Bodywarmer Unisex
Mjuk och snygg väst i återvunnet material.
fr. 350,00 kr
exkl. moms
Billig
Sol´s Race Bodywarmer Softshell M SOL´S
Varm softshell väst med fleece på insidan till bra pris. Vattenavstötande material. Två sidofickor med dragkedja.
fr. 200,00 kr
exkl. moms
Billig
Sol´s Race Bodywarmer Softshell W SOL´S
Varm softshell väst med fleece på insidan till bra pris. Vattenavstötande material. Två sidofickor med dragkedja.
fr. 200,00 kr
exkl. moms
The North Face Men's Glacier Vest The North Face
Schysst och mjuk väst i mikrofiber fleece. Två framfickor med dragkedja.
fr. 568,00 kr
exkl. moms
The North Face Women's Nimble Vest The North Face
Klassisk softshell perfekt för en dag i naturen. Vattentåligt och andningsbart material. Stretchigt tyg för bekvämlighet. Två gömda framfickor med dragkedja.
fr. 704,00 kr
exkl. moms
The North Face Men's Nimble Vest The North Face
Klassisk softshell perfekt för en dag i naturen. Vattentåligt och andningsbart material. Stretchigt tyg för bekvämlighet. Bröstficka och två gömda framfickor med dragkedja.
fr. 821,00 kr
exkl. moms
Eko
The North Face Men's Aconcagua Vest The North Face
Varm väst som passar både för kontoret och hiking. Värmande handfickor med säkra dragkedjor. Vattenavstötande ytterlager.
fr. 1 629,00 kr
exkl. moms
Eko
The North Face Women's Aconcagua Vest The North Face
Varm väst som passar både för kontoret och hiking. Värmande handfickor med säkra dragkedjor. Vattenavstötande ytterlager.
fr. 1 629,00 kr
exkl. moms
Eko
Berghaus Men’s Vaskye Syn Vest Berghaus
Varm vadderad väst för alla tillfällen. Elastiska ärmhål för att stoppa vinden från att blåsa in. Två handfickor och en innerficka med dragkedja. Kompakt för lätt packning.
fr. 1 437,00 kr
exkl. moms
Eko
Berghaus Women’s Nula Micro Vest Berghaus
Bekväm och klassisk fodrad väst. Vattenresistenta fibrer för att hålla den torr i alla väder. Två fickor fram.
fr. 1 437,00 kr
exkl. moms
Eko
Berghaus Men’s Prism PTA IA FL Vest Berghaus
Var förberedd för alla väder med denna fleeceväst. Mjuk och värmebehållande samtidigt som tyget andas. Tvår framfickor med dragkedjor.
fr. 844,00 kr
exkl. moms
Berghaus Women’s Prism PT IA FL Vest Berghaus
Denna fleeceväst är en dröm för långpromenaden. Mjuk och värmebehållande samtidigt som tyget andas. Tvår framfickor med dragkedjor.
fr. 844,00 kr
exkl. moms
Columbia Men’s Fast Trek Fleece Vest Columbia
Fleeceväst som passar dynamisk aktivitet. Bröst och handfickor med dragkedja.
fr. 454,00 kr
exkl. moms
Columbia Women’s Powder Lite Vest Columbia
Håll dig varm där det betyder som mest med denna fodrade väst. Varmt och vattenresistent tyg. Innerficka och framfickor med dragkedjor. Justerbar nederkant.
fr. 936,00 kr
exkl. moms
Columbia Men’s Powder Lite Vest Columbia
Vare sig du ska till afterskin eller hänga i stan så är denna väst perfekt. Vattenresistent utsida. Framfickor med dragkedja. Justerbar nederkant.
fr. 995,00 kr
exkl. moms
Glöm att västar med tryck enbart skulle vara något mc-gäng och motorburna ungdomar på landsbygden. Hos oss hittar du alltifrån fodrade täckvästar och lättviktsdunvästar till täckvästar i microfleece. Hitta din favorit och förse dina anställda och kunder med dessa ärmlösa godingar. Omtyckta profilplagg som garanterat kommer till användning.