T-shirt med tryck

T-shirt med tryck - den oslagbara reklambäraren! En snygg t-shirt med logga är en enkel och tacksam reklambärare som representerar ert företag på ett unikt sätt.
T-shirt

Antal produkter: 6

Sortera på:
Eko
T-shirt - Kawartha - Herr  Elevate
Mjuk och skön v-ringad t-shirt gjord av 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
fr. 204,57 kr
exkl. moms
T-shirt - Nanaimo - Herr  Elevate
Bekväm t-shirt som är mjuk mot huden. Single Jersey-stickad av 100% ringspunnen, kammad bomull.
fr. 25,38 kr
exkl. moms
Eko
T-shirt - Kawartha - Dam  Elevate
Mjuk och skön v-ringad t-shirt gjord av 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
fr. 204,57 kr
exkl. moms
Eko
Långärmad t-shirt - Ponoka - Herr  Elevate
Långärmad t-shirt gjor av 95% ringspunnen bomull och 5% elastan.
fr. 261,81 kr
exkl. moms
T-shirt - Nanaimo - Dam  Elevate
Bekväm t-shirt som är mjuk mot huden. Single Jersey-stickad av 100% ringspunnen, kammad bomull.
fr. 109,62 kr
exkl. moms
Eko
Långärmad t-shirt - Ponoka - Dam  Elevate
Långärmad t-shirt gjor av 95% ringspunnen bomull och 5% elastan.
fr. 261,81 kr
exkl. moms

Ni avgör utseendet på er t-shirt med eget tryck

Som printbroker samarbetar vi med flertalet tryckerier i både Sverige och Europa. De gör t-shirt med tryck genom den klassiska och välbeprövade metoden screentryck. Ett screentryck tillåter skarpa kanter och tydliga kontraster, och bådar för ett perfekt resultat oberoende av om ni vill göra en större färgglad logga eller märka plaggen med företagets namn. När ni låter oss ta fram en t-shirt med eget tryck får ni också avgöra var motivet skall placeras. En del företag föredrar att ha en mindre logga på bröstet medan andra vill att motivet ska tryckas på ryggen.

T-shirt med tryck lämpar sig som arbetsklädsel

En företags t-shirt med eget tryck kan komma till användning under många tillfällen. Ett av de vanligaste är att en t-shirt med eget tryck används som arbetsklädsel. Vi har både kort- och långärmade modeller så att ni kan hitta en profil t-shirt som är bekväm för er personal att använda. Kräver jobbet en större fysisk ansträngning eller om ni vill ge ett sportigt intryck har vi t-shirts i fukttransporterande material, medan klassiska bomullsplagg låter huden andas och är extra mjuka på kroppen. Oavsett var och när ni vill använda en t-shirt kan ni hitta det ni behöver i vårt breda sortiment!

Vi finns till för er som vill skapa egna t-shirts

När ni vill göra en t-shirt med eget tryck bjuder vårt utbud på många valmöjligheter. Vi har modeller i alla tänkbara färger och passformer, och om ni tycker det är svårt att hitta den bäst lämpade produkten finns vi till för att hjälpa er. Att ta fram ändamålsenliga profilkläder som framhäver det speciella med ett företag och inger ett professionellt intryck är ett av våra expertisområden. Det gör att vi kan se till att ni få en t-shirt som både är funktionell och snygg, samtidigt som den fungerar som ett led i er marknadsföring. Kort- eller långärmad, ledig eller slimmad passform, bomull eller polyester, vit eller färgad? Det är många beslut som ska tas innan du hittat fram till den ultimata t-shirten för just ditt syfte och verksamhet. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver tips och råd. Vi hjälper dig under hela resan från idé till färdig produkt.