Kepsar med tryck

Kepsar med tryck till ert företag är en populär profilprodukt som ökar ditt företags synlighet. Välj brodyr på kepsarna eller tryck. Att dela ut gratisprodukter är ett perfekt sätt att marknadsföra sig mot nya kundgrupper.

Kepsar med tryck: Ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag

Kepsar med tryck har länge varit en populär produkt för företag som vill synas och sprida sitt budskap. De är inte bara praktiska utan fungerar även som mobila reklampelare när de bärs av nöjda kunder, anställda eller samarbetspartners. Men vad ska man tänka på när man vill designa egen keps?

Fördelarna med kepsar med tryck

En av de största fördelarna med att använda kepsar i din marknadsföring är deras synlighet. Oavsett om du väljer att brodera kepsen eller göra ett eget tryck kommer loggan vara lätt att se och komma ihåg för dem som ser den. Det gör det till ett effektivt verktyg för både små och stora företag.

Förutom detta erbjuder vi också möjligheten att beställa truckerkeps, vilket kan ge din design en unik touch. Truckerkepsen är en klassiker inom profilkläder och älskad av många tack vare sin ikoniska stil.

Designa egen keps hos oss

När du väljer att designa egen keps hos oss får du full frihet över hur slutresultatet ska se ut. Du kan välja mellan olika modeller, färger och material samt bestämma exakt hur ditt eget tryck ska se ut.

Vi erbjuder allt från traditionellt tryck till mer exklusiva metoder såsom brodyr, vilket ger dig möjligheten att skapa en helt unik produkt. Och oroa dig inte om du inte har någon erfarenhet av design – vårt team finns här för att hjälpa till genom hela processen!

Hur går det till?

Att beställa egna kepsar med eget tryck från oss är smidigt och snabbt. Det börjar naturligtvis med själva designprocessen där vi hjälper er att ta fram den perfekta produkten baserad på era önskemål.

När ni sedan valt bland billiga alternativ eller premiumprodukter skickas ert digitala underlag vidare till vår produktion där vi antingen broderar er logga direkt på produkten eller skapar ert specifika reklamtryck - oavsett om det handlar om text, bild eller båda delarna tillsammans.

Även om vårt huvudkontor ligger i Stockholm levererar vi självklart i hela Sverige! Vi strävar efter snabba leveranstider så ni kan börja använda era nya profilkläder så fort som möjligt.

Skapa enhetlighet genom matchande kläder

Genom att kombinera er order av personliga kepsar med andra plagg ur vårt sortiment kan ni verkligen maximera era brandingmöjligheter! Matchande klädset signalerar stark gemenskap inom organisationen samtidigt som varumärkesidentiteten blir tydlig för alla runtomkring!

Tips inför köp

Vill du ha tips inför köpet? Tveka då inte på att kontakta oss! Vår personal har lång erfarenhet inom branschen och kan rådge kring vilken typ av produkt som passar just dina behov bäst – oavsett om det gäller materialval, storlekar eller tekniken bakom själva reklamtrycket!

Så oavsett ifall ni letade efter "kepor", "profilkepsar" , "truckerkeps" (det finns ju flertalet namn!) kanske det nu är hög tid att starta projektet: Beställ kepsar med tryck eller brodyr till ditt företag idag.

Kepsar

Antal produkter: 18

Sortera på:
Eko
Keps - Action - Sport Beechfield
En keps med sportig design och fina färgval. Utmärkt reklambärare! Strukturerade paneler på framsidan. Sydda ventilationsöglor.
fr. 63,10 kr
exkl. moms
Keps - Trucker - Helfärgad 2.0 Beechfield
Helfärgad truckerkeps i olika färger. Gott med plats för ditt reklamtryck. Storleksjustering bak. 5 paneler, främre panel och skärm i bomull.
fr. 44,00 kr
exkl. moms
Keps - Trucker - Vintage Beechfield
Keps inspirerad av 80-talets truckerkeps. Snapback storleksjustering bak. Vadderad frontpanel och skärm.
fr. 42,40 kr
exkl. moms
Keps - Trucker - Urban Beechfield
Justerbar truckerkeps i neutrala färger. 6 paneler. Sydda ventilationsöglor.
fr. 55,70 kr
exkl. moms
Keps - Trucker - Mesh 2.0 Beechfield
Snygg truckerkeps i olika färger. Gott med plats för ditt reklamtryck. Storleksjustering bak. 5 paneler, främre panel och skärm i bomull.
fr. 44,00 kr
exkl. moms
Keps - San Diego Bullet
En riktigt snygg keps i storlek 58 med kardborrespänne. Den har en militärinspirerad design. Perfekt att sätta ditt tryck på oss!
fr. 48,09 kr
exkl. moms
Keps - Original - Rip-Strip™ Beechfield
En standard keps med 5 paneler, twilltyg och goda färgval. Praktisk rip-strip stängning!
fr. 30,45 kr
exkl. moms
Snapback - Enkel - Budget Beechfield
Detta är en enklare snapback i retrostil. Den har ett justerbart spänne och 5 paneler. Beställ med ditt unika tryck!
fr. 30,45 kr
exkl. moms
Keps - Rip-strip™ - Barn Beechfield
En riktigt schysst keps för de lite yngre. Välj mellan många olika färger att kombinera med ditt tryck!
fr. 26,25 kr
exkl. moms
Keps - Vintage - Lågprofil Beechfield
En riktigt cool vintagekeps med böjd skärm och retrokänsla. Perfekt att brodera ditt företags logotype på och dela ut!
fr. 47,25 kr
exkl. moms
Varselkeps - Reflex
Varselkeps i one-size. Passar både stora och små huvuden.
fr. 19,95 kr
exkl. moms
Armékeps Beechfield
Armékeps med en cool vintage känsla. Består helt och hållet av hårt tvättad bomull.
fr. 40,95 kr
exkl. moms
Keps - Split - Lågprofil Beechfield
En cool keps med laminerad finish och brodyr. Tillverkas av bomull.
fr. 30,45 kr
exkl. moms
Keps - Ultimate - Rip-Strip™ Beechfield
Snygg keps med rip-strip stängning och 5 paneler. Finns i flera snygga färger!
fr. 36,75 kr
exkl. moms
Keps - Budget Myrtle Beach
En enkel och lätt laminerad keps som är perfekt att sätta ditt unika reklamtryck på. Finns i 14 olika färger!
fr. 19,95 kr
exkl. moms
Keps - Sportig - Jerseytyg Beechfield
Sportig keps med tryck. Tillgänglig i en uppsjö av olika färger.
fr. 51,45 kr
exkl. moms
Keps - Borstad - Lågprofil Beechfield
En cool keps med laminerad finish och brodyr. Tillverkas av bomull.
fr. 30,45 kr
exkl. moms
Keps - Flexfit® - Standard Myrtle Beach
En trendig keps med elastisk form, vilket gör att kepsen passar bra på alla huvuden.
fr. 114,45 kr
exkl. moms

Kepsar med tryck till personalen

På många arbetsplatser är det lämpligt att personalen bär en keps med tryck för att visa kunderna vilka som tillhör företaget och kan stå till tjänst vid frågor. En keps med eget tryck kan också skapa en samhörighet i personalgruppen. Vi har coola armékepsar med vintagekänsla som passar både killar och tjejer, och är ett utmärkt val för en snygg outfit till personalen. Baseballkepsar eller kepsar med luftnät svalkar på sommaren och passar ett företag som vill designa egen keps med en mer sportig look. Om du är osäker på vilken modell och kvalitet som passar bäst för din verksamhet är du välkommen att fråga oss. Om kepsar inte ingår i er arbetsklädsel kan ni istället designa egen keps som delas ut till personalen så att de kan använda den på fritiden. Varför inte utforma en reklamkeps att ge till personalen vid en kick-off eller om det anordnas något annat event inom företaget?

Reklamkepsar att ge till kunder

Reklamkepsar är en profilprodukt som är både användbar och praktisk. Speciellt under sommarhalvåret används de mycket flitigt och därmed blir ditt budskap väl synligt. Med en snygg och väldesignad keps att dela ut på mässor ökar chansen att mottagaren kommer att använda den på fritiden. Snygga reklamkepsar blir mottagarens följeslagare till stranden, på fisketuren, vid sportaktiviteter eller helt enkelt till vardags. Passa på att ge kunden något extra, hos oss kan du till exempel välja att designa egen keps i skönt jerseytyg. För en yngre målgrupp kanske en keps med platt skärm eller en truckerkeps med logga passar bättre. Om du vill ha något speciellt till utvalda företagskunder kan en trendig snapback med flexfit, som ger extra stöd och komfort, vara rätt val.

Keps med tryck och brodyr

En metod för att märka sin keps är att trycka den. Nackdelen med tryck är att det krävs en helt plan yta. Men flera av våra kepsar är anpassade för just detta och är helt släta framtill, perfekt för att trycka en snygg logotyp! Att brodera på en keps ger oftast ett mer exklusivt utseende och en viss 3D effekt. De flesta av våra kepsar går att brodera på, finns inte brodyr som alternativ kan du  alltid kontakta oss för pris. Hittar du inte vad du söker eller vill du ha hjälp med något? Vi erbjuder våra kunder proffsig hjälp med allt från idéer till tryckmetoder.