Jackor med tryck

Jackor med tryck är en profilering för alla väder, nu kan du smycka medarbetare och kunder i snygga jackor för alla tillfällen. Varm, skön och snygg profilering. Välj jackor med brodyr eller jackor med vanligt tryck.

Att stärka ditt företags identitet med jackor med tryck

När det gäller att stärka ditt företags identitet och skapa en enhetlig bild, är profilkläder som jackor med tryck ett effektivt verktyg. Genom att utrusta dina anställda med jackor som bär företagets logga kan du inte bara öka gemenskapen på arbetsplatsen, utan också förbättra företagets synlighet mot potentiella kunder.

Varför välja jackor med tryck?

En av de främsta anledningarna till att investera i jackor med tryck är deras potential att fungera som rörlig reklam. Varje gång någon bär din jacka offentligt blir den personen en ambassadör för ditt varumärke. Detta innebär mer exponering och erkännande för ditt företag, vilket i sin tur kan leda till fler affärsförbindelser.

Vårt utbud av profilkläder

Vi erbjuder ett brett sortiment av profilkläder inklusive olika typer av jackor såsom vindjackor, vinterjackor, arbetsjackor och skaljackor. Vi har även alternativ för fleecejackor samt andra modeller lämpliga för olika väderförhållanden och situationer.

Skapar enhetlighet med eget tryck på jackorna

Med eget tryck på era profilkläder skapas en enhetlig bild inom organisationen samt gentemot era kunder eller klienter. Det handlar om mer än bara loggan - det handlar om budskapet bakom logotypen: vad representerar ert företag? Vad står ni för? Noggrant vald text eller bilder på era reklamprodukter kan hjälpa er att kommunicera detta budskap effektivt.

Trygg och snabb leverans till Stockholm och övriga Sverige

Även om vi är baserade i Stockholm levereras våra produkter över hela landet snabbt och säkert. Vare sig ni vill beställa billiga jackor eller göra en stor investering i högkvalitativa plagg garanterar vi alltid bästa möjliga slutprodukt till bästa pris.

Fördelarna med att köpa från oss

Hos oss får du inte bara toppklassiga kläder men också expertis inom design och produktion tack vare vår erfaren personal som har många år i branschen. Som Sveriges ledande leverantör av profilkläder strävar vi efter att ge dig bästa möjliga service när det kommer till alla aspekter av din order – från valet av produkt till dess slutliga framställning.

Att investera i jackor med tryck ger inte bara praktiska vinster genom extra skydd mot väderleken; det bidrar också starkt till marknadsföringseffekten samt bygger upp varumärkesidentiteten hos ert företagstryck oavsett om man sitter vid kontoret i Stockholm eller befinner sig ute bland potentiella kunder.

Jackor

Antal produkter: 27

Sortera på:
Fleecejacka - Rixford - Dam Elevate
Härlig fleecejacka i dammodell med antipillingbehandlad microfleece.
fr. 366,70 kr
exkl. moms
Lättviktsjacka - Flint - Dam Elevate
En smidig och lätt jacka med praktiska fickor. Finns i flera färgstarka färger.
fr. 450,00 kr
exkl. moms
Skaljacka - Maxson - Herr Elevate
Bekväm skaljacka med vattentätt, andningsaktivt membran och vattenavstötande beläggning.
fr. 575,00 kr
exkl. moms
Skaljacka - Maxson - Dam Elevate
Bekväm skaljacka med vattentätt, andningsaktivt membran och vattenavstötande beläggning.
fr. 575,00 kr
exkl. moms
Skaljacka - Langley - Herr Elevate
Grym skaljacka som är 5000 mm vattentät. Perfekt för den aktiva!
fr. 900,00 kr
exkl. moms
Powerfleecejacka - Mani - Dam Elevate
Stilren powerfleecejacka med hel dragkedja med kontrastfärgat ok.
fr. 691,70 kr
exkl. moms
Mikrofleecejacka - Brossard - Herr Elevate
Varm och fjäderlätt fleecejacka i mikrofleece.
fr. 433,30 kr
exkl. moms
Mikrofleecejacka - Brossard - Dam Elevate
En tunn fleecejacka med praktiska funktioner.
fr. 433,30 kr
exkl. moms
Jacka - Tremblant Elevate
Stilsäker tremblant jacka med coola detaljer och omvänd dragkedja.
fr. 616,70 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Navigator M Stanley/Stella
Stanley Navigator - Vindtät jacka med dragkedja i medium passform
fr. 740,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Navigator F Stanley/Stella
Stanley Navigator - Vindtät jacka med dragkedja i medium passform
fr. 740,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Discoverer M Stanley/Stella
Stanley Discoverer - Vindtät jacka med dragkedja och huva i medium passform
fr. 805,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Discoverer F Stanley/Stella
Stella Discoverer - Vindtät jacka med dragkedja och huva i medium passform
fr. 830,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Outsider Unisex Stanley/Stella
Outsider – En mysig och mjuk jacka med dragkedja i ett teddy material i unisex. Passar perfekt för dig som fryser eller att ha som jacka. Den bekväma jackan har dragkedja i mitten fram och säkra fickor på sidorna med dragkedjor.
fr. 611,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Puffer Unisex Stanley/Stella
Puffer - En oversize vadderad jacka. Denna jacka passar perfekt om du vill ha en rymlig vadderad jacka för de kyliga vinterdagarna. Den puffiga jackan med polyesterfyllning har dragkedja fram och en värmande huva som skydd för blåsigt och kallt väder.
fr. 1 086,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Commuter Unisex Stanley/Stella
Commuter – En perfekt allroundjacka som skyddar både mot vind och lättare regn i unisex. Huvan går ihop med kragen och skyddar bra mot vind och väta då den kan stängas högt upp. Inuti kragen på huvan finns det en dragsko av resårsnöre och ett snörstopp i plast där det går att reglera hur tätt huvan ska sitta. Bakre delen av jackan är något längre så att vatten
fr. 460,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Speeder Unisex Stanley/Stella
Speeder – Speeder är en ofodrad anorak i moderna anda. Jackan är något längre bak med en rundad nederkant för att täcka nedre delen av rygg och stuss och skydda mot vatten och vind. Ett litet visir finns fram på huvan som skyddar ansiktet mot regn.
fr. 460,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Bomber Unisex Stanley/Stella
Bomber – Vem beheöver inte en klassisk bomber jacka i unisex, denna klassiska typ av jacka går aldrig ur tiden. Den silvriga dragkedjan i metall, de två fickorna fram och på ena armen, ribbad nederkant, ärmslut, och krage är alla kännetecken för den populära bomberjackan.
fr. 639,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Tracker Unisex Stanley/Stella
Tracker – En ofodrad och slitstark jack i unisex med två snören i kragen Nylon är ett material som är väldigt slitstarkt, hållbart, väderbeständigt och lätt, därför passar det extra bra i jackor. Jackan har normal passform och är relativt kort med liten krage och dragsko.
fr. 369,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Voyager M Stanley/Stella
Stanley Voyager – Denna perfekt vadderad herrjacka med avtagbar huva. Jackan har en figursydd passform och två sidofickor och är lagom varm.
fr. 778,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Voyager F Stanley/Stella
Stella Voyager – Denna perfekt vadderad damjacka med avtagbar huva. Jackan har en figursydd passform och två sidofickor och är lagom varm.
fr. 778,00 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Stanley & Stella Coacher Unisex Stanley/Stella
Coacher – Häng med i modet med Coacher, en ofodrad sportig jacka med ”skjortkrage” och knappar. Jackan är både sportig och ger klassisk look i unisex. I nederkanten av jackan går det att dra åt lite extra med en dragsko av snöre i matchande färg.
fr. 450,00 kr
exkl. moms
Lättviktsjacka - Flint - Herr Elevate
En smidig och lätt jacka med praktiska fickor. Finns i flera färgstarka färger.
fr. 450,00 kr
exkl. moms
Skaljacka - Langley - Dam Elevate
Grym skaljacka som är 5000 mm vattentät. Perfekt för den aktiva!
fr. 900,00 kr
exkl. moms
I vårt sortiment hittar du en lång rad jackor i olika modeller, färger och material. Här finns allt från den balla baseballjackan, fräsiga fleecejackan och värmande täckjackan till mer dressade varianter samt softshell-, skal- och skidjackor. Vi hoppas att du hittar ytterplagget som passar just ditt företag. Om inte – kontakta oss så försöker vi tillgodose dina önskemål.