Hoodie med tryck

En hoodie med tryck är den perfekta reklambäraren. Vi levererar hoodies med dragkedja eller utan dragkedja och i många olika färger och former. Vi trycker och broderar på vårt textiltryckeri i Stockholm.
Hoodie
Vi kan inte hitta produkter som matchar urvalet.

Hoodie med brodyr eller tryck

Enhetlig klädsel gör mycket för hur företagets anställda uppfattas. Tröjor med tryck i form av företagets logotyp eller namn stärker den professionella bilden av er verksamhet och gör också att den interna gemenskapen ökar. I vårt sortiment kan ni hitta plagg som passar för alla slags verksamheter och arbetsområden, och det motiv ni väljer kan antingen göras i brodyr eller i en- eller flerfärgstryck. En tröja med eget tryck kan även användas i marknadsföringssyfte och ges bort som kundgåva. Det är ett enkelt sätt att öka företagets synlighet även utanför den interna organisationen, för att på så sätt kunna utöka er kundkrets. Om ni vill designa egen tröja finns vi tillgängliga för er skull. Vi bistår gärna med råd kring vilka modeller som passar för er verksamhet och kan också hjälpa er att utforma det tryck ni vill göra. Hos oss finns en lång sammanlagd erfarenhet av att göra tryck på tröjor, vilket gör att vi kan verka som rådgivande part gällande allt från tryckets placering till färgval. Vårt mål är att det skall vara så smidigt som möjligt för er att få precis de tröjor med tryck ni vill ha, därför finns vi tillgängliga under hela processen.

Bekväma huvtröjor med dragkedja och eget tryck

Vårt sortiment gör det möjligt för er att hitta allt från en tjockare huvtröja till en tunnare hoodie och hoodie med dragkedja med företagets tryck. Självklart finns våra reklamtröjor i olika färger så att ni kan välja en som passar överens med företagets eller verksamhetens profil. En tröja eller hoodie med tryck skall inte bara se snygg ut utan också sitta bra på kroppen. De tröjor med tryck vi kan förse er med kommer därför med olika detaljer och passformer. Vi kan hjälpa er att hitta en hoodie med tryck som har luva, såväl som en tunnare långärmad tröja med eller utan knäppning. Tack vare vårt stora sortiment av tröjor med tryck kan vi säkerställa att ni hittar de modeller som ni tycker passar bäst för ert område! I vårt digra sortiment hittar du tröjor i olika utföranden, färger och material. Samtliga tillverkas i en hög kvalitet och sköna tyger, med generösa tryckytor som du med fördel pryder med din logotyp, budskap eller slogan. Kontakta oss om du behöver hjälp med guidningen fram till rätt typ av tröja för just ditt företag.