Hoodie med tryck

En hoodie med tryck är den perfekta reklambäraren. Vi levererar hoodies med dragkedja eller utan dragkedja och i många olika färger och former. Vi trycker och broderar på vårt textiltryckeri i Stockholm.

Hoodie med tryck - Ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag

Hoodies, eller huvtröjor som de också kallas, är inte bara bekväma klädesplagg utan även ett utmärkt verktyg för att sprida budskap och stärka varumärken. Med hjälp av hoodies med tryck kan du på ett subtilt men ändå effektivt sätt synliggöra ditt företags logga eller budskap.

Välj rätt hoodie för ditt behov

För oss handlar det om mer än bara att leverera en produkt. Vi vill se till att du får den bästa möjliga lösningen för just din verksamhet. Därför erbjuder vi olika typer av hoodies som passar olika situationer och behov. Oavsett om du letar efter något billigt men funktionellt alternativ, eller en premium-hoodie med extra allt – vi har vad du söker.

När det kommer till trycket finns det flera alternativ beroende på vilket resultat du önskar uppnå. Du kanske vill ha en stor logo mitt på bröstet, ett litet diskret reklamtryck på armen eller kanske både och? Inget problem! Vi hjälper dig gärna med tips och råd om vad som fungerar bäst i olika sammanhang.

Förenkla processen genom att beställa hos oss

Vi vet hur tidskrävande det kan vara att hantera inköp från flera olika leverantörer. Därför strävar vi efter att göra processen så smidig som möjligt genom att erbjuda allting under samma tak – från designhjälp till produktion av era hoodies med eget tryck.

Det spelar ingen roll var i Sverige ni befinner er - Stockholm, Malmö eller Kiruna - tack vare vårt egna textiltryckeri kan vi snabbt leverera era produkter direkt till er adress.

Och när ni väljer oss får ni inte bara en toppklassig produkt utan också expertis inom företagstryck samt personlig service där ert företags unika behov alltid står i centrum.

Miljöhänsyn vid produktionen

Som modern aktör tar vi ansvar för vår miljöpåverkan och gör vårt yttersta för hållbar produktion. Det innebär bland annat noggrant valda material samt minimering av transportsträckor genom lokal produktion nära kunden.

Med andra ord: När ni beställer era luvtröjor hos oss kan ni känna er säkra på både hög kvalitet och god miljöhänsyn!

Hoodies med text, bild eller logotyp?

Vad ska man då välja för typ av tryck? Det beror helt på syftet! Om målet är ren exponering kanske en stor logotyp mitt fram är vägen framåt? Eller vill man hellre skapa gemenskap internt bör man kanske överväga text längs ärmarna exempelvis "Team [företagsnamn]"?

Att använda sig av bilder kräver lite mer planering eftersom dessa ofta blir mest effektiva när de kombineras smart med andra element såsom textloggor etc., men ger å andra sidan mycket flexibilitet gällande layout.

Oavsett vilket alternativ man väljer kommer mottagaren garanterat uppskatta sin nya hoodie!

Slutligen bör nämnas vikten av fokus även här: Less is more brukar vara tumregeln när det gäller profilkläder generellt sett; ingenting slår en stilren tröja/hoddie/luvtröja vars enda prydnad är just den perfekta balansen mellan fältets form & dimension mot dess innehåll (loggan).

Hoodie

Antal produkter: 12

Sortera på:
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Locker Heavy Unisex Stanley/Stella
Tröja i unisex med dragkedja och ficka. En mjuk huvtröja som du alltid kan känna dig bekväm i med en relax passform.
fr. 579,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Hygger Sherpa Unisex Stanley/Stella
En hoodie i unisex som har en fodrad teddy insida. Passar perfekt att mysa ner sig i eller varför inte ha som jacka utomhus.
fr. 608,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Slammer Unisex Stanley/Stella
Slammer är en mjuk och rymlig hoodie, för den som gillar tröjor med huva. Den är i unisex och har en mjuk insida.
fr. 407,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Cultivator 2.0 Unisex Stanley/Stella
Bekväm hoodie med dragkedja. Söm längs med axeln (set-in sleeve). Ribbstickad ärmslut och nederkant. Känguruficka fram.
fr. 386,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Archer Vintage Unisex Stanley/Stella
Unisex färgad hoodie i medium passform. Luftigt och fuktabsorberande French terry tyg.
fr. 405,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Sider Unisex Stanley/Stella
Våra kunders favoriter en hoodie i unisex som har dolda fickor på sidan istället för en kängurufickan.
fr. 335,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Slammer Heavy Unisex Stanley/Stella
Slammer är en mjuk och rymlig hoodie, för den som gillar tröjor med huva. Den är i unisex och har en mjuk insida i ett tjockare material som känns lyxig.
fr. 511,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Cruiser 2.0 Unisex Stanley/Stella
Mjuk hoodie i medium passform. Huva med dubbla lager tyg och dragsnöre i samma färg som tröjan. Ribbstickade ärmslut och nederkant. Övertäckta sömmar i nacken för en mjukare känsla. Känguruficka fram.
fr. 347,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Drummer 2.0 Unisex Stanley/Stella
En klassisk unisex hoodie i medium passform med en mjuk insida.
fr. 250,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Cooper Dry Unisex Stanley/Stella
Oversized hoodie med ficka och räfflad/obehandlad insida i unisex. Den perfekta moderna hoodien som faller snyggt på kroppen med en tjockare bomullskvalitet.
fr. 460,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Connector Unisex Stanley/Stella
En klassisk unisex hoodie med dragkedja i medium passform.
fr. 346,00 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Archer Unisex Stanley/Stella
Unisex hoodie i medium passform. Luftigt och fuktabsorberande French terry tyg.
fr. 317,00 kr
exkl. moms

Hoodie med brodyr eller tryck

Enhetlig klädsel gör mycket för hur företagets anställda uppfattas. Tröjor med tryck i form av företagets logotyp eller namn stärker den professionella bilden av er verksamhet och gör också att den interna gemenskapen ökar. I vårt sortiment kan ni hitta plagg som passar för alla slags verksamheter och arbetsområden, och det motiv ni väljer kan antingen göras i brodyr eller i en- eller flerfärgstryck. En tröja med eget tryck kan även användas i marknadsföringssyfte och ges bort som kundgåva. Det är ett enkelt sätt att öka företagets synlighet även utanför den interna organisationen, för att på så sätt kunna utöka er kundkrets. Om ni vill designa egen tröja finns vi tillgängliga för er skull. Vi bistår gärna med råd kring vilka modeller som passar för er verksamhet och kan också hjälpa er att utforma det tryck ni vill göra. Hos oss finns en lång sammanlagd erfarenhet av att göra tryck på tröjor, vilket gör att vi kan verka som rådgivande part gällande allt från tryckets placering till färgval. Vårt mål är att det skall vara så smidigt som möjligt för er att få precis de tröjor med tryck ni vill ha, därför finns vi tillgängliga under hela processen.

Bekväma huvtröjor med dragkedja och eget tryck

Vårt sortiment gör det möjligt för er att hitta allt från en tjockare huvtröja till en tunnare hoodie och hoodie med dragkedja med företagets tryck. Självklart finns våra reklamtröjor i olika färger så att ni kan välja en som passar överens med företagets eller verksamhetens profil. En tröja eller hoodie med tryck skall inte bara se snygg ut utan också sitta bra på kroppen. De tröjor med tryck vi kan förse er med kommer därför med olika detaljer och passformer. Vi kan hjälpa er att hitta en hoodie med tryck som har luva, såväl som en tunnare långärmad tröja med eller utan knäppning. Tack vare vårt stora sortiment av tröjor med tryck kan vi säkerställa att ni hittar de modeller som ni tycker passar bäst för ert område! I vårt digra sortiment hittar du tröjor i olika utföranden, färger och material. Samtliga tillverkas i en hög kvalitet och sköna tyger, med generösa tryckytor som du med fördel pryder med din logotyp, budskap eller slogan. Kontakta oss om du behöver hjälp med guidningen fram till rätt typ av tröja för just ditt företag.