Broschyr

exkl. moms:
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.
måndag 1 juli - onsdag 3 juli
Detta är en ungefärlig leveranstid. Meddela oss om du har en deadline.
Behöver du snabbare leverans? Kontakta oss
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.
Vi trycker din broschyr i olika format efter dina önskemål. Vi trycker digitaltryck upp till ca 250 ex och efter det trycker vi i offset för bästa kvalitet. Broschyrerna är häftade och du kan fritt välja papper utefter dina behov men vi hjälper dig gärna med ditt pappersval till din broschyr. Kontakt oss för en offert på din broschyr. Nedan följer en formatguide för standardformat för broschyrer: Storlek - mått i millimeter (breddXhöjd): A7 - 74x105 A6 - 105x148 A6 liggande - 148x105 A5 - 148x210 A5 liggande - 210x148 A4 - 210x297 A4 liggande - 297x210
Kontakta oss
Hör gärna av dig till oss om du har några frågetecken eller om du vill ha hjälp med att lägga din beställning. Vi hjälper dig med allt ifrån idé till tryck. Vi kan även erbjuda designhjälp och rådgivning kring hur du kan kommunicera med dina kunder.
Prislista
Antal
Pris/st
Du sparar
Teknisk info
Storlek:
Vikt (g.):
Material:
Antal blad:
Tryckposition:
Maximal tryckyta (mm):
Tryckmetod:
Minsta antal:
Medföljer:
Antal per förpackning:
Artikelnummer
brochure

Frågor & Svar

  • Oavsett om du lägger en order i webshopen eller gör en förfrågan får du alltid en skiss att godkänna innan vi sätter igång med din produktion.

  • Ibland kan det göra det, ställ frågan till oss så återkommer vi med svar.

  • Absolut, återkom till oss med önskat datum så tittar vi på det. Vi har en flexibel produktion och kan oftast lösa önskemål.