Folder - A6

exkl. moms:
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.
torsdag 27 juni - måndag 1 juli
Detta är en ungefärlig leveranstid. Meddela oss om du har en deadline.
Behöver du snabbare leverans? Kontakta oss
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.
En folder är den perfekta produkten att presentera dina produkter eller tjänster på. När du anger format är det alltid det stängda formatet som räknas. Dvs om du vill ha ett vikt A4-blad som till slut blir format A5 och 4 sidor. För produkter som har 6 sidor eller mer använder vi rullfals, dragspelsfals eller altarskåpsfals som standard. Trycks på 170 gram papper som standard. Vi erbjuder även 250 gram papper, kontakta oss för offert. För papper över 170 gram använder vi bitning. Vill du ha ett annat papper, format, annan falsning på din produkt eller något annat? Vänligen kontakta oss för offert.
Kontakta oss
Hör gärna av dig till oss om du har några frågetecken eller om du vill ha hjälp med att lägga din beställning. Vi hjälper dig med allt ifrån idé till tryck. Vi kan även erbjuda designhjälp och rådgivning kring hur du kan kommunicera med dina kunder.
Prislista
Antal
Pris/st
Du sparar
Teknisk info
Storlek:
A6
Vikt:
Material:
170g silk/gloss
Antal blad:
4 blad, 6 blad
Tryckposition:
Hela foldern
Maximal tryckyta:
Hela ytan
Tryckmetod:
Offsettryck
Minsta antal:
250 st
Antal per förpackning:
Artikelnummer

Frågor & Svar

  • Oavsett om du lägger en order i webshopen eller gör en förfrågan får du alltid en skiss att godkänna innan vi sätter igång med din produktion.

  • Ibland kan det göra det, ställ frågan till oss så återkommer vi med svar.

  • Absolut, återkom till oss med önskat datum så tittar vi på det. Vi har en flexibel produktion och kan oftast lösa önskemål.