Blanketter - Självkopierande - A4

exkl. moms:
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.
torsdag 27 juni - måndag 1 juli
Detta är en ungefärlig leveranstid. Meddela oss om du har en deadline.
Behöver du snabbare leverans? Kontakta oss
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.

Självkopierande blanketter - nästan som en bärbar kopiator

När du skriver på översta arket kopieras texten automatiskt till arket under. Vilket är perfekt för företag, föreningar och privatpersoner som snabbt behöver kopiera deras anteckningar för att ge ut eller för eget bruk. Blanketterna är väldigt användbara vid t.ex. möten, konferenser och föreläsningar. Produkten trycks i en offsetmaskin med pantonefärger. I priset ingår även hålning samt numrering. Trycks på självkopierande papper i 1-färg. Extra tillval: Hålning: 0,75:-/st Blockning på kartong kostar 3:-/st Blockning med helomslag kostar 10:-/st Önskas något eller några av dessa tillval? Vänligen kontakta oss så återkommer vi med offert. Har du några övriga önskemål eller vill du kanske ha hjälp med att lägga din beställning? Kontakta oss så hjälper vi dig.
Kontakta oss
Hör gärna av dig till oss om du har några frågetecken eller om du vill ha hjälp med att lägga din beställning. Vi hjälper dig med allt ifrån idé till tryck. Vi kan även erbjuda designhjälp och rådgivning kring hur du kan kommunicera med dina kunder.
Prislista
Antal
Pris/st
Du sparar
Teknisk info
Storlek:
A4
Vikt:
Material:
Självkopierande papper, 60 g
Antal blad:
2 blad, 3 blad, 4 blad
Tryckposition:
Framsida
Maximal tryckyta:
210 × 297 mm
Tryckmetod:
Offsettryck, pantonefärger
Minsta antal:
1000
Antal per förpackning:
Artikelnummer

Frågor & Svar

  • Oavsett om du lägger en order i webshopen eller gör en förfrågan får du alltid en skiss att godkänna innan vi sätter igång med din produktion.

  • Ibland kan det göra det, ställ frågan till oss så återkommer vi med svar.

  • Absolut, återkom till oss med önskat datum så tittar vi på det. Vi har en flexibel produktion och kan oftast lösa önskemål.