Fri frakt online    08-550 977 00     hello@printer.se

Om PRINTER

Låt oss berätta om vad vi gör och hur det hela började.

Vi behövde ett tryckeri som kunde trycka 55 000 magasin utan krångel. Vi hittade flera tryckerier som vi idag lägger mängder av jobb på varje vecka.

PRINTER är en printbroker. Det innebär att vi inte har egen produktion, inget eget tryckeri. Istället har vi ett nätverk av tryckerier som alla är noga utvalda efter kompetens. Med dessa har vi sedan slutit avtal för att få bra pris och bra villkor.

Idén om PRINTER föddes efter att vi själva hade stort behov av att kunna trycka billigt och fritt från komplikationer. Vi började leta efter tryckerier i Sverige att använda oss av, men vi korsade även Östersjön vilket visade sig vara ett bra val.

Idag har vi ett nätverk av c:a tjugo tryckerier i Sverige och Europa, vilket innebär att vi kan trycka allt från galgar till vägvepor. Vi har byggt upp bra relationer och processer med dessa tryckerier och har daglig kontakt med dem.

PRINTER är en del av Brover Group

Vi på PRINTER

Vi på PRINTER arbetar dagligen för att du ska få de bästa utbudet av tryckbara produkter. Utöver att hålla webben sprängfylld med fina produkter finns vi även här för att hjälpa dig på vägen från design till färdig produkt!

Produktutbud

Stockholms största utbud av trycksaker

Vi är ett modernt tryckeri i Stockholm. Med modernt tryckeri menar vi ett tryckeri i Stockholm som inte äger några egna maskiner utan fokuserar all kraft åt Sveriges bästa kundservice, produktutbud och priser. Vi kan uppnå detta genom att använda oss av de bästa leverantörerna för respektive produkt och låta våra leverantörer sköta produktionen på bästa sätt. Detta frigör vår tid för kundservice och rådgivning. Med 20 år i branschen är vi ett av de första moderna tryckerierna i Stockholm som arbetar på detta sätt. Låt oss hjälpa dig med din trycksak, du kommer inte att ångra dig. På vår hemsida visar vi ett axplock av de produkter vi säljer, hittar ni inte en produkt så kontakta oss gärna.

Här listar vi vårt produktutbud och beskriver lite närmare kring respektive produktkategori

Papperstryck 

Vår historia började med papperstryck, därför är vi inte rädda för att kalla oss experter inom området. Varje vecka trycker vi allt ifrån böcker, foldrar och magasin till affischer, block och visitkort. Våra tryckerier är specialister på efterbehandlingar såsom foliering och olika typer av lacker och material. Därför kan vi skräddarsy tryckningen utifrån dina önskemål.

Profilprodukter 

Stärk ditt varumärke med profilprodukter! Med ett av marknadens största utbud kan du välja och vraka som du vill. Vi trycker alltifrån USB-minnen, vattenflaskor och ballonger till kassar, godis och muggar. Om du behöver inspiration eller idéer kring hur ditt företag kan exponera sig, så hjälper vi dig gärna. Vi har lång erfarenhet av att vägleda kunder till effektiv marknadskommunikation.

Butik & Mässmaterial 

Printer hjälper dig med butik & mässmaterial till ditt företag. Vi har ett stort utbud av produkter som vi valt ut genom att titta på vad som används på mässor och andra event. Det kan bland annat vara beachflaggor, banderoller, mässbord eller eventtält. Självklart är vi måna om att produkterna håller en god kvalitet. Söker du något du inte kan hitta på vår sida, kontakta oss då så löser vi det!

Profilkläder

Vi säljer olika typer av profilkläder för alla behov. Alltifrån T-shirts, jackor och byxor till väskor och förkläden. Du kan välja mellan tryck och brodyr och alla plagg finns i herr- och damstorlekar. Söker du profilplagg som inte finns på vår hemsida är det bara att kontakta oss!

 

Thanks!
Kontakta oss

Tel: 08 550 977 00
Mail: hello@printer.se

Öppetider:

Mån - Fre 9.00 - 17.00


  Thanks!

  1. Välj din produkt
  2. Gör eventuella produktspecifika val
  3. Ladda upp din tryckfil
  3. Lägg i varukorgen
  4. Checka ut, betalning sker via faktura
  Se video

  Vi skickar alltid ett korrektur före tryck!

  Har du frågor?
  Chatta med oss!
  Eller kontakta oss på:
  08-550 977 00
  hello@printer.se