Staketbanderoll - Höga staket

exkl. moms:
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.
tisdag 25 juni - fredag 28 juni
Detta är en ungefärlig leveranstid. Meddela oss om du har en deadline.
Behöver du snabbare leverans? Kontakta oss
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.

Staketbanderoll för höga staket

Våra staketbanderoller för höga staket är måttanpassade för att passa byggstaket. Välj mellan materialen 115 g/m² polymesh, 270 g/m² PVC mesh eller 150 g/m² NonWoven. Som standard levereras våra polyester och pvc baderoller med kantförstärkning och öljetter varje 50cm. NonWoven banderollerna kantförstärks ej, men levereras också med öljetter var 50cm. Önskar du fler eller färre öljetter, skriv det i ordernoteringsfältet så fixar vi det utan extra kostnad. Polymesh 115 Är ett hålat material som är väldigt lätt och smidigt PVC-fritt alternativ. Det används ofta på platser som är väldigt vindutsatt. Passar utmärkt till event och idrottstävlingar. PVC Mesh 270 Är ett väldigt tåligt och prisvärt material. Det är ett hålat material och används ofta där det ska användas för en längre tid på platser som är mer utsatta. Nonwoven 150 Är ett lätthanterligt material som används för att enkelt och billigt insynsskydda din festival eller event. Materialet levereras på rulle och kan enkelt kapas av där du önskar. Det tål väta och ger en bra tryckeffekt.
Kontakta oss
Hör gärna av dig till oss om du har några frågetecken eller om du vill ha hjälp med att lägga din beställning. Vi hjälper dig med allt ifrån idé till tryck. Vi erbjuder även designhjälp och rådgivning kring hur du kan kommunicera med dina kunder.
Prislista
Antal
Pris/st
Du sparar
Teknisk info
Storlek:
350 x 180 cm
Vikt:
Material:
115 g/m² polyester / 270 g/m² PVC / 150 g/m² NonWoven
Tryckposition:
Framsida
Maximal tryckyta:
Tryckmetod:
Digitaltryck
Minsta antal:
1 st
Antal per förpackning:
Artikelnummer

Frågor & Svar

  • Oavsett om du lägger en order i webshopen eller gör en förfrågan får du alltid en skiss att godkänna innan vi sätter igång med din produktion.

  • Ibland kan det göra det, ställ frågan till oss så återkommer vi med svar.

  • Absolut, återkom till oss med önskat datum så tittar vi på det. Vi har en flexibel produktion och kan oftast lösa önskemål.