Bordsställ med tryck

Det är ingen hemlighet att vi lever i en visuell värld. I dagens konkurrensutsatta affärslandskap behöver företag alla verktyg de kan få för att sticka ut. Detta gäller särskilt för branscher som restaurang- och cafébranschen, där kundupplevelsen börjar långt innan maten når bordet. Här kommer bordsställ med tryck och menyhållare in i bilden.

Bordsställ med tryck - mer än bara information

Ett av de mest effektiva sätten att kommunicera direkt med dina kunder på plats är genom användning av bordsställ med tryck. Dessa små men viktiga verktyg fungerar inte bara som informationsbärare, utan också som subtila marknadsföringsinstrument.

Med rätt design kan ett bordsställ med tryck omedelbart skapa den rätta atmosfären, ge nödvändig information om specialerbjudanden eller nya produkter, samt bidra till att stärka ditt varumärke. Tänk på det – ett välplacerat bordsställ får din logotyp eller ditt budskap precis vid ögonhöjd för alla som sitter vid bordet.

Menyhållare - Ett måste på varje serveringsplats

Nästan lika oumbärliga som bordsstället är menyhållarna när det kommer till verksamhet inom restaurang- eller cafébranschen. Menyhållare är inte bara praktiska, de erbjuder också en fantastisk möjlighet att visa upp din meny på ett attraktivt sätt.

En väldesignad menyhållare kan förvandla den vanligaste menyn till något alldeles extra. Genom att använda kreativa layouter och högkvalitativt tryck kan du skapa en visuell upplevelse som får dina kunders munnar att vattnas innan de ens har beställt.

Kombinationen av bordsställ med tryck och menyhållare

När det gäller effektiv marknadsföring inom restaurang- eller cafébranschen, är kombinationen av bordsställ med tryck och menyhållare oslagbar. Tillsammans fungerar dessa två verktyg som en förlängning av din varumärkesidentitet, vilket hjälper dig att kommunicera ditt budskap på ett tydligt och konsekvent sätt.

Att investera i både bordsställ med tryck och menyhållare innebär också större flexibilitet när det kommer till säsongsmarknadsföring eller kampanjer. Du kan snabbt byta ut informationen på ditt bordsställ samtidigt som du behåller samma genomgripande design på din meny via hållaren.

Oavsett om du driver en stor restaurangkedja eller ett litet familjeägt café spelar ingen roll - alla tjänar på bra marknadsföringsverktyg. Både bordsställ med tryck och menyhållare erbjuder ett kostnadseffektivt och effektivt sätt att stärka ditt varumärke, förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen. Hos oss hittar du både dessa produkter av högsta kvalitet, redo att anpassas efter just dina behov. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer om våra produkter och tjänster.

Bordsställ

Antal produkter: 6

Sortera på:
Menyhållare - A6 - Stående
Ett stående menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A6-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 40,95 kr
exkl. moms
Menyhållare - A6 - Liggande
Ett liggande menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A6-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 40,95 kr
exkl. moms
Menyhållare - A5 - Stående
Ett stående menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A5-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 51,45 kr
exkl. moms
Menyhållare - A5 - Liggande
Ett liggande menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A5-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 51,45 kr
exkl. moms
Menyhållare - A4 - Stående
Ett stående menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A4-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 82,95 kr
exkl. moms
Menyhållare - A4 - Liggande
Ett liggande menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A4-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 82,95 kr
exkl. moms

Vi hjälper dig!

Har du svårt att bestämma dig eller behöver du bolla dina idéer med någon? Tveka inte på att kontakta någon av våra duktiga säljare. Vi har lång erfarenhet av trycksaker och tillbehör till dessa.