Vi siar 2018
Vi siar 2018
Det är dags att titta lite i kristallkulan för 2018.
Att förutspå vad som kommer bli de mest populära produkterna under året är kanske inte helt lätt, men vi på Printer vill ändå försöka. Om vi prickar rätt återstår att se…

Länge leve tygpåsen!
Sedan föregående år tar de flesta butiker betalt för sina plastpåsar, detta efter direktiv från EU för att få européerna att minska användningen av plast. Hållbarhetsfrågan har på många sätt kommit att bli en het fråga. Priset på plastpåsen har gett tygpåsen en revansch. Nu kan tygpåsen bli både en vandrande reklampelare men även ett led i ett hållbarare samhälle. Perfekt gåva till dina kunder!

Reflex – Smart in the dark
Gör dig och dina kunder synliga under vinterhalvåret med våra storsäljande reflexer. Beställ med eget tryck och utseende så kan vi hjälpa er att blinga upp dig och dina kunders promenader samtidigt som ni gör reklam för ert företag.

Mobilskalet, mäkta populärt
Över 80% av Sveriges befolkning har en smartphone. Se det som en gratis reklamplats att annonsera ert budskap och företag på. Helt klart en av de mest mobila sätten att marknadsföra sig på i dag.

Ladda batterierna
Powerbanks med tryck och gravyr – Hos oss på Printer kan du matcha era laddare med ert varumärke. Smidigt at ha med sig och en uppskattad gåva till kunder och personal.

Ladda relationerna på bästa sätt!

Klädd favorit
T-shirten är utan tvekan en av världens mest populära profilprodukter, och det inte utan orsak. En snygg t-shirt är alltid en uppskattad gåva och perfekt att dela ut på mässor och events. Och varför inte fixa träningströjor till era nya och befintliga kunder.

Aktiv accessoar
Vi tror stenhårt på gympapåsen. Passar alla, stora som små, vem vill vara utan en gympapåse? Funkar lika bra för träningskläderna som för festskorna. Och där påsen är syns ni med ert tryck!

Energigivande
Träningstrenden pekar spikrakt uppåt och verkar aldrig ta slut! Varför inte haka på trenden med ditt företag och profilera er med egna energidrycker.

Ett mumsigt inslag
Godis och i synnerhet choklad gillas alltid, oavsett om du ska stå på mässa eller bara vill få kunderna på gott humör. Vi erbjuder ett brett utbud av olika chokladsorter och många olika valmöjligheter på tryck och utseende.

Stekande rätt
Solskydd är en nödvändigt ont. Se till att dina kunder är utrustade inför kommande soldagar med ert egna solskydd med tryck.

Bli inte bränd och beställ redan idag!

En glödhet gåva
Grilla snyggt med grilltillbehör med tryck. En uppskattad presentreklam till företag, kunder och anställda inför kommande grillsäsong.