Världens fem största sportevenemang
Världens fem största sportevenemang
Världens fem största sportevenemang

Vi på PRINTER hjälper många föreningar och klubbar med märkning, skyltar och reklammaterial där deras sponsorer syns. Sponsorintäkterna är en av grundpelarna inom finansieringen av idrott.

Som sponsor till en klubb eller ett sportevenemang är du så klart intresserad av att synas så bra som möjligt mot publik och även tittare om matchen eller evenemanget sänds på TV. Ju mer åskådare, ju dyrare sponsorplats. Som lite kuriosa har vi därför nedan listan världens fem största sportevenemang.

Största sportevenemangen är:
VM i fotboll för herrar
Denna klassiker som vare sig du är intresserad av sporten eller inte ändå dras med i.

Olympiska spelen
Som en påse plockgodis för den som gillar sport. Ryktet säger att andelen fäder som tar ut föräldraledighet under denna period ökar.

Rugby-VM
Rugby är kanske inte är så stort i Sverige, men i England, Australien och Nya Zeeland är det enormt.

Formel 1
Motorsportens flaggskepp. Enligt många bättre på TV än på plats vid en bana.

Super Bowl
Osäkert om detta evenemang kvalar in på världslistan då det är mest amerikaner som kollar, men oavsett så är det på Super Bowl den dyraste TV-tiden för reklam säljs. En miljon per sekund.

Innan ditt arrangemang kvalar in på listan ovan eller innan ditt stall kör Formel 1 är det fortfarande viktigt med sponsorer och vi på PRINTER hjälper dig gärna att visa upp dina sponsorer på ett rättvist sätt.