Öl med tryck

Vad sägs om att kunna bjuda på ditt företags alldeles egna öl vid nästa mässa, kundlunch eller konferens? Med egendesignade etiketter med din logga och budskap
Öl

Antal produkter: 2

Sortera på:
Öl - Lager
Riktigt god lageröl som produceras i ett lokalt mikrobryggeri. Perfekt att bjuda på event eller på mässan. Önskad logotyp eller budskap trycks på en etikett. Skickas i kartonger med plats för 25 flaskor, mer info i beskrivningen.
fr. 38,50 kr
exkl. moms
Öl - American Pale Ale
Riktigt god American pale ale som produceras i ett lokalt mikrobryggeri. Perfekt att bjuda på event eller på mässan. Önskad logotyp eller budskap trycks på en etikett. Skickas i kartonger med plats för 25 flaskor, mer info i beskrivningen.
fr. 38,50 kr
exkl. moms
Öl är en dryck med tusenåriga anor. Arkeologiska bevis visar att det brygdes öl redan för 7 000 år sedan. Om den smakade lika smarrigt som dagens bira låter vi vara osagt. Det vi vet är i alla fall att ölsorterna i vårt sortiment framställts efter ölbryggarkonstens alla regler vid det lilla mikrobryggeriet i Sävsjö. Ingredienserna är som sig bör; malt, humle, jäst och vatten. Resultatet är en god lager och en minst lika välsmakande APA.