Fri frakt online    08-550 977 00     hello@printer.se
Nya Printer.se

Nya Printer.se

Nystart för Printer! Inte nog med att vi ändrat vårt namn (en smula), vi har också gjort om vår hemsida med en massa nya smarta funktioner och inte minst nya produkter.

Större sortiment

Vårt utbud har fyrdubblats och det växer hela tiden. Med ännu fler alternativ så att du kan hitta exakt det du söker efter. Saknar du ändå något? Kontakta oss så försöker vi lösa det.

Lättare navigation

Det är nu ännu smidigare att navigera på vår sida. Vi har uppdaterat sidan med fler kategorier och tydligare uppdelning så att du snabbt hittar det du letar efter. Sökflikarna inom varje kategori är större så att du får en tydligare överblick och snabbare hittar rätt. Hemsidan har dessutom fått en ny design med ett större och mer responsivt utsnitt.

Se produktfärgen direkt

När du kikar på en produkt och väljer mellan olika produktfärger ser du nu direkt hur färgerna kommer att se ut på just den produkt du har valt. Det finns fler färgnyanser än tidigare och du kan också välja tryckfärg på en gång – upp till fyra tryckfärger per produkt.

Det totala produktpriset visas direkt

Till sist kan du nu även se det totala produktpriset direkt när du klickat in på en produkt. Du väljer hur stort antal produkter och vilket tryck du vill ha och priset justeras då direkt. Tydligt uppdelat i allt från tryckkostnad till fraktpris och startkostnad. Kan det bli smidigare?

Välkommen till Printer 2.0!

Dela inlägget

Thanks!
Kontakta oss

Tel: 08 550 977 00
Mail: hello@printer.se

Öppetider:

Mån - Fre 9.00 - 17.00


Thanks!

1. Välj din produkt
2. Gör eventuella produktspecifika val
3. Ladda upp din tryckfil
3. Lägg i varukorgen
4. Checka ut, betalning sker via faktura
Se video

Vi skickar alltid ett korrektur före tryck!

Har du frågor?
Chatta med oss!
Eller kontakta oss på:
08-550 977 00
hello@printer.se